Kesävaatteet 2021 – kesä on täällä!

Olemme koonneet sinulle vinkkejä ja ideoita kesäkauden pukeutumiseen ja viihtymiseen. Vietät kesääsi sitten kaupungissa tai maaseudulla, myymälöistämme ja verkkokaupastamme löydät taatusti tyyliisi sopivat vaatteet tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Laadukkaat kesävaatteet kulkevat mukanasi monessa menossa – missä ikinä liikutkaan.

Laadukkaat kesävaatteet 2021 – missä ikinä liikutkaan

Laadukkaat kesävaatteet kulkevat mukanasi monessa menossa, riippuen siitä missä ikinä liikutkaan. Sporttiset ja monikäyttöiset Pelle P:n tuotteet kuuluvat valikoimiimme niin myymälöissä, kuin verkkokaupassakin. Joko sinä olet tutustunut näihin ihaniin tämän kesän uutuuksiin? Jos vaatimuksenasi on teknisesti viimeistelty tuote laadukkailla yksityiskohdilla ja urheilullisella tyylillä, on tämä ruotsalainen merkki sinun valintasi. Entä joko olet tutustunut Gantin tuotteisiin? Tarkasti viimeistellyt tuotteet erottavat ne kilpailijoista edukseen. Kun yksityiskohdat on huolellisesti suunniteltuja, voit vain keskittyä näyttämään tyylitellyltä ja viimeistellyltä niin arjessa, kuin juhlassakin. Sporttinen Superdry on monen suosikki, eikä suotta! Värikkäät ja samalla trendikkäät tuotteet toimivat vuodesta toiseen arjessa ja vapaa-ajalla.

Kirkkaat värit ja kuosit ovat kesän juttu! Kukkakuviot vaihtelevat graafisesta herkkään ja niin kauluspaidoissa kuin shortseissakin saa näkyä värit. Yhdistä kirkkaiden värien ja värikkäiden kuosien seuraksi klassisia raikkaita värejä, kuten valkoista, denimiä, tummansinistä ja beigeä.

Pelle P – Crew Bermuda Shorts
Pelle P – Tide Polo Dress

Gant – Floral silkkipaitis
Gant – Slim Stretch Oxford B.D. Trim
Superdry – VL Tri Tee 220
Superdry – Beach kukkameko

Ajattomat kesävaatteet ovat aina muodissa

Klassikoilla pääset pitkälle niin arjessa kuin juhlassakin. Oli kyseessä sitten oma lempineuleesi tai suosikkimekkosi, sinä valitset juuri sinulle sopivan tyylisi. Ruotsalaisen Holebrookin tuotteet ovat paitsi laadukkaita, myös ajattomia klassikoita joista tulee helposti lempituotteitasi. Klassinen Tommy Hilfiger on ikoni. Kun haluat ajatonta tyyliä trendikkäällä twistillä, löydät Hilfigerin valikoimasta taatusti mieleisesi vaatteet ja asusteet jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen. Saksalaisten Comman ja Gerry Weberin mallistoista löytyy ajattomia vaatteita niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Istuvat leikkaukset ja klassinen mitoitus takaavat näiden vaatteiden suosion. Kun tyylikkäät yksityiskohdat ratkaisevat, on Comma, tai Gerry Weber sinun valintasi.

Klassikot saavat potkua näyttävistä pintakuvioinneista, raikkaista kuoseista ja tyylitellyistä yksityiskohdista. Mekko on tämän kesän MUST -juttu! Kevyet ja helppohoitoiset materiaalit lisäävät käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä. Asusteissa saavat näkyä leikkisyys ja kesän hempeät ja raikkaat värit.

Holebrook – Selma neuletoppi
Tommy Hilfiger – Poplin kuosimekko
Tommy Hilfiger – Hawaiian flag tee
Tommy Hilfiger – Lock Straw Bucket laukku
Comma – Mekko
Gerry Weber – Easy fit kukkahousu

Kotimaista suunnittelua

Kotimaista suunnittelua edustavat Makian ja Billebeinon tuotteet. Trendikkäät, maailmallakin tunnetut merkit ottavat huomioon niin rennon tyylin, trendikkyyden, kuin kestävän kehityksenkin. Jos viihdyt rennoissa huppareissa, t-paidoissa ja toivot kuitenkin, että vaatteessa on se jokin spesiaali yksityiskohta juuri sinua varten, tutustu Makiaan ja Billebeinoon.

Niinhän se on, että puku tekee miehen, eikö? Turon tuotteista löydät taatusti omasi.

Rennot hupparit, colleget, t-paidat ja mekot yhdistettynä asusteisiin, jotka kulkevat mukanasi läpi kesän ovat juuri niitä tuotteita, joista huomaat helposti tulevan pian suosikkejasi. Kotimaisen Turon puvuntakit ja housut takaavat sen, että erotut eduksesi tilanteessa kuin tilanteessa.

Billebeino – Side print sweatshirt
Billebeino – WHS t-shirt
Makia – Shield hooded sweatshirt
Makia – Kielo taskumekko
Makia – IVK cooler bag
Turo – Boros 100 wo modern fit blazer

Silloin, kun tarvitset apua, vinkkejä, mielipidettä tai vaikka asiantuntevaa näkemystä ostopäätöksen tueksi, olemme mielellämme avuksi! Meille olet tärkein.

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi