syksyn housumuoti

Syksyn housumuoti 2023

Syksyn housumuoti 2023 – mitä se pitää sisällään?

Housumuoti on pysynyt pitkään saman tyylisenä. Klassinen suoramalli ja kapealahkeiset housut ovat pitäneet pintansa kauan. Ja miksi ei, nämä mallit ovatkin niitä myydyimpiä ja suosituimpia malleja myös meillä. Nyt kuitenkin leveälahkeiset housut ovat tulossa rytinällä takaisin. Syksyn housumuoti tuo tullessaan oikeasti leveät farkut ja housut. Alle olemme nostaneet esille tämän syksyn ja talven housumuotia.

Flare -tyyli on täällä taas!

Väljät housut ovat tänä syksynä trenditietoisen valinta. Suoralahkeiset housut on vaihdettu flare-tyyliin, mikä tarkoittaa sitä, että housun lahkeet ovat selvästi leveät jo reidestä alaspäin. Tämä housumalli on siitä ihana, että housut ovat mukavan väljät ja sopivat yllättävän monelle vartalotyypille. Leveälahkeisia housuja löytyy niin farkuista kuin kangashousuistakin.

Rock-henkinen keinonahka – näyttävä valinta syksyyn!

Keinonahkahousut pitävät pintansa edelleen. Keinonahkahousuissa näkyy tänä syksynä myös leveiden lahkeiden paluu. Keinonahka housut ovat siitä kivat, että ne toimivat niin juhlassa kuin arjessakin. Keinonahka on myös paljon joustavampaa kuin oikeasta nahasta tehdyt housut. Sinun ei siis tarvitse levittää ensin talkkia jaloille ja toivoa, että saat nämä housut vedettyä takaisin jalkaan ne pois otettuasi. Keinonahkahousun kanssa toimii ihanasti oversize-neule tai juhlassa näyttävä silkkipaita. Tämä trendi kannattaa testata!

Farkku toimii aina!

Klassinen suoralahkeinen farkku, tai vaihtoehtoisesti kapeampilahkeinen skinnyfarkku, on klassikko ja tottakai myös trendikäs valinta tänäkin talvena! Nämä helpot farkut toimivat arjessa ja niistä yleensä tuleekin meille ne lemppari- ja luottohousut. Meiltä löydät kattavan valikoiman naisten ja miesten farkkuja.

Cargohousut

Cargohousut ovat tehneet paluun 90-luvulta. Näistä housuista on tullut vaihtoehto farkuille ja ne ovatkin modernin vaatekaapin avaintuote. Cargohousuissa on yleensä käytetty neutraaleja värejä ja sen takia ne ovatkin helppo yhdistää monen erilaisen yläosan kanssa. Reisitaskuhousut ovatkin farkkuja astetta rennommat ja luovat asuusi sporttisuutta. Cargohousuja löytyy niin naisten kuin miestenkin valikoimasta.

Myyjämme auttavat sinua housuvalinnassa!

Valikoimastamme löydät varmasti itsellesi syksyyn uudet luottohousut! Myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat ja hyvin istuvat housut. Malleja on monia, joten kannattaa kysyä apua housujen ostossa! Asiakaspalvelukin auttaa sinua tarvittaessa kokojen kanssa täällä verkkokaupan puolella. Ota vain rohkeasti yhteyttä!

#muotitalolehto #meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi