Syksyn ja talven 2023 takkimuoti

Takkimuoti – mitä se pitää sisällään tänä vuonna?

Takkimuoti ei muutu niin nopeasti kuin sisäpukeutumisen trendit. Takkimallit pysyy vuodesta toiseen aika pitkälti samanlaisena. Takkimuodissa takin pituus, materiaalit, tikkaukset ja yksityiskohdat vaihtelevat enemmän kuin itse takkimallit.

Takki on yleensä vähän isompi ostos ja sen takia brändien suunnittelijat pitävät takkiensa mallit useimmiten ajattomina. Hyvin huollettuna takki on monen vuoden kestävä hankita. Seuraavaksi esittelemme sinulle muutamia takkien trendejä joita tänä vuonna nähdään paljon.

Tikkitakki tuo ajaton klassikko!

Tämän kauden takkimuoti pitää sisällään ajattoman klassikon – tikkitakin! Tikattu takki on klassinen valinta vuodesta toiseen. Tikkitakki ei mene koskaan pois muodista. Tikkitakki on rento mutta siisti, joten sitä voi käyttää huoletta tilanteessa kuin tilanteessa.

Tikkitakki on loistava valinta välikausitakiksi, sillä sen alle menee niin neule kuin collegepaitakin. Syksyn ja kevään mallistojen tikkitakit ovat yleensä vuorettomia tai vuorellisia, ohuita takkeja. Talven toppatakkeihin on siirretty kevyiden takkien ominaisuuksista tyylikkäät tikkaukset.

Tikkitakkeja löydät niin naisille kuin miehillekin. Miesten takkivalikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Muunneltavuus on nyt muotia!

Monikäyttöinen takki on monen mieleen. Se, että takkia pystyy muokkaamaan käyttötarkoituksen mukaan, on loistava ominaisuus ja tällä hetkellä vielä trendikästä! Jo viime syksynä nähtiin muutamia 3in1 ja 4in1 -takkeja, mitkä olivat muunneltavissa sporttisemmasta takista siistimpään citytakkiin sekä toppaliiviin. Tänä vuonna näitä takkeja on saapunut Betty Barclaylta muutamiakin malleja.

Näiden takkien ominaisuuksiin siis kuuluu, että yhdessä takissa on kaksi tai useampi takki yhdistettynä yhteen malliin. Takeissa on päällistakki, eli kuoritakki, villakangastakki tai trenssi. Takin alla on kevyttoppatakki, josta saa vielä hihat irrotettua, jolloin takista tuleekin toppaliivi. Miten kätevää! Myös kääntötakit ovat nousseet pinnalle, muunneltavuutensa ansiosta. Tutustu takkeihin lisää alta.

takkimuoti

Takkimuoti 2023

Sporttinen ja lyhyt toppatakki – Miesten takkivalikoimasta löytyy tänä syksynä ja talvena paljon lyhyitä ja spottisia toppa- että untuvatakkeja. Kevyet ja klassiset toppatakit ovat ajattomia klassikoita, mitkä kestävät aikaa. Tänä vuonna löytyy myös paljon eri värejä!

Tutustu valikoimaamme

Villakangastakki – ajaton klassikko

Villakangastakki on tyylikäs valinta citytakiksi myös tänäkin syksynä että talvena. Tämä ajaton klassikko pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä läpi pakkaskuukausien. Villakangastakkeja löytyy eri merkeiltä lyhyempänä ja pidempänä. Tämän hetken trendi villakangastakeissa on väljyys ja rentous.

Trenditietoinen yhdistää villakangastakin alle kevyen toppaliivin tai kevyttoppatakin. Näin tarkenet villakangastakin kanssa myös kovemmillakin pakkasilla ja saat pukeutua tyylikkääseen villakangastakkiin läpi talven. Alta löydät naistenvalikoimamme villakangastakkiuutuudet.

takkimuoti

Värikäs takki on trenditietoisen valinta!

Takkimallien pysyessä vuodesta toisen suurin piirtein samana, nähdään kauden vaihtuessa uusia värejä! Trenditietoinen valitsee klassisen mustan tai sinisen takin sijasta esimerkiksi pirteän pinkin, keltaisen tai vihreän! Syksy ja talvi on täällä pohjolassa yleensä synkkää ja pimeää, joten värikäs takki piristää harmauden keskellä!

Tämän kauden väreinä nähdään paljon vihreän eri sävyjä, beigeä ja tietenkin lilaa sekä pinkkiä! Vihreä on uusi musta, sillä vihreän kanssa sopii yllättävän moni väri – kuten rosa, viininpunainen, oranssi, harmaa ja monet muut sävyt. Tänä syksynä ja talvena saa pukeutua värikkäästi!

Takin huolto

Jos pähkäilet takin huoltamisen ja pesemisen kanssa, niin löydät vinkkimme untuvatakin huoltoon blogistamme. Huoltamalla takkisi oikein, on takista sinulle iloa vielä pitkään! Artikkeliin pääset suoraan tästä.

Takin hankkimisen tullessa ajankohtaiseksi, autamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat takin. Myyjämme auttavat sinua myymälöissä ja asiakaspalvelumme auttaa sinua verkkokaupan puolella puhelimitse tai sähköpostille, jos kaipaat apua takin valinnassa! Ota siis rohkeasti yhteyttä!

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi