Syyssesongin juhlamuoti

Syyssesongin juhlamuoti

Juhlamuoti – Tälle sivulle olemme koonnet tämän kauden trendikkäimmät juhlatrendit. Kalenterit alkavat täyttyä pienemmistä kuin suuremmistakin juhlan aiheista. Loppuvuosi tuo mukanaan pikkujoulujen, joulun ja uuden vuoden lisäksi varmasti myös muita pienempiä ja suurempia juhlan aiheita.

On taas se aika, kun suuntaammekin taas sinne vaatekaapille ja ihmettelemme, että mitähän sitä nyt tällä kertaa pukisi päällensä. Tässä muutamat tämän kauden trendi-vinkkimme sinulle tulevaan juhlakauteen!

juhlamuoti

Naisten juhlamuoti

Kimallus ja paljetit ovat tämän kauden ykköstrendi. Glitteriä ja paljetteja löytyy nyt niin mekoista, topeista kuin housuistakin. Kimallus sopiikin loistavasti loppuvuoden juhliin!

Glittervaatteissa nähdään myös mustan ja hopean rinnalla kauden trendivärejä, mitkä aivan varmasti herättävät huomiota kanssajuhlijoissa. Valitsemalla juhliin glitteriä ja paljetteja, ei asuvalintasi voi epäonnistua.

juhlamuoti

Pikkumusta on ajaton klassikko!

Jos glitterasut eivät ole sinun juttusi, niin ajaton pikkumusta toimii vuodesta toiseen. Pikkumusta on ajaton klassikko. Nyt emme tarkoita pikkumustalla vain mustaa mekkoa, vaan myös tyylikkäitä housu-paita -yhdistelmiä!

Tyylikkäät ajattomat valinnat kestävät vuodesta toiseen. Klassisimpia vaatteita saat muokattua uuden näköisiksi esimerkiksi näyttävillä koruilla ja laukuilla.

Mekko on juhlan kuin juhlan luottovaate!

Mekko on loistava valinta kauden juhliin mekkotrendinkin ollessa voimissaan vielä syksynkin sesongissa. Talven juhliin on saapunut näyttäviä glittermekkoja sekä glitteryksityiskohdilla viimeisteltyjä mekkoja. Kauniisti laskeutuvat viskoosimekot ja tyylikkäät kotelomekot näkyvät myös tämän sesongin valikoimassa.

Aina kaunis pitsi koristaa myös tämän sesongin mekkoja! Mustan lisäksi juhlamekoissa nähdään kauden ihania väripilkkuja, kuten pinkkiä, punaista ja sähkönsinistä!

juhlamuoti

Miesten juhlamuoti

Miesten juhlamuoti pysyy vuodesta toiseen suurin piirtein samanlaisena, sillä puvut ja blazerit eivät paljon vuosien varrella muutu. Niinpä tänäkin vuonna miesten juhlatyyli koostuu niin puvuista, blazereista, kuin kauluspaidoista ja tyylin viimeisteltävistä asusteistakin. Värikkäät yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden ja luovat juhlatyyliin viimeistellyn särmän. Kun kokonaisuus on hallittu, on juhlatyyli viimeistä piirtoa myöten koossa.

Kauluspaita on aina tyylikäs valinta!

Tyylikkäällä kauluspaidalla pärjää syksyn juhlasesongissa pitkälle. Siisti kauluspaita, on se sitten juhlavampi tai rennompi, toimii chinojen sekä farkkujen parina syksyn juhlissa. Tällä hetkellä kauluspaidoissa näkyy vahvasti kukkaprintit sekä graafisemmat kuviot.

Asusteet viimeistelevät tyylin!

Tyylikkäät solmiot ja rusetit viimeistelevät juhlatyylin. Solmioissa ja ruseteissa nähdään kauluspaitojen tapaan syksyn sesongissa kukkaprinttejä sekä graafisia kuoseja. Tottakai väreinä löytyy punaista ja vihreää, mitkä sopivat loistavasti pikkujoulu- ja joulusesonkiin.

Tarvitsetko apua asun valinnassa?

Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään juhla-asun valinnassa. Kun asusi on mietitty tarkkaan ja tuntuu omalta, sujuvat juhlatkin paljon paremmin! Näyttävän juhlalookin ei tarvitse olla sellainen, että se päällä ahdistaa ja pahimmassa tapauksessa et pysty siinä edes liikkumaan kunnolla. Rentona mutta tyylikkäänä sesongin juhliin!

Tervetuloa palveleviin myymälöihimme!

#muotitalolehto #sinunvaatekauppasi #meilelolettärkein