Juhlan aika on täällä

Kokosimme parhaat juhlavinkkimme sinulle!

Juhlan aika on täällä!

Tälle sivulle olemme koonneet niin juhlamekot, kuin puvut ja blazeritkin kokonaisuudeksi, josta sinun on helppo löytää mieleisesi tyyli juhlaan, kuin juhlaan. Tutustu tarkemmin valikoimaamme ja ihastu esimerkiksi Ted Bakerin kauniisiin mekkoihin, upeisiin laukkuihin ja tyylikkäisiin pukuihin ja asusteisiinkin.

Juhlassa tyylikäs kokonaisuus on tapa kunnioittaa juhlan järjestäjää ja sankaria itseänsä. Juhlavaatteen on oltava myös miellyttävä päällä ja kantajansa omaa tyyliä kunnioittava. Juhlavaatekokonaisuus muodostuu aina juhlan luonteen mukaan. Valitse mieleisesi tyyli ja kokonaisuus ja olet jo melkein juhlissa!

Naisten juhlatyylin kuuluu olennaisena osana myös jakut. Jakku on usein se vaate, joka kokoaa kokonaisuuden yhteen ja saa juhlatyylin näyttämään ryhdikkään tyylikkäältä. Onnistunut jakkuvalinta tukee itse juhlavaatetta ja antaa viimeisen silauksen tyylille.

Myös laukku on osa naisten juhlapukeutumisen kokonaisuutta. Laajasta valikoimastamme löydät kauneimmat laukun viimeistelemään juhlatyylin. Juhlalaukku on monesti, kuin koru, antaen viimeisen ripauksen valittuun juhlatyyliin. Guessin valikoimistamme löydät taatusti kauniin laukun juhlaan.

Frank-Lyman-kotelomekko-kukkaponcho_sininen-koralli_238348

JUHLA-ASU VIIMEISTELEE JUHLAN:

Muistathan, että myös juhla-asussa on tärkeä viihtyä! Kun asukokonaisuus on huolella harkittu, sinä voit keskittyä olennaiseen.

Materiaalivalinnoilla on merkitystä; tiesithän, että materiaalivalinnoilla voit vaikuttaa viihtyvyyteen.

Kunnioita juhlaa – pukeutumisellasi kerrot, että arvostat.

Juhla-asulla myös korostat persoonallisuuttasi: väreillä ja kuoseilla voit luoda niin näyttävää, kuin hillittyäkin.

Muistathan valita myös asuun sopivat asusteet!

Miesten juhlatyyli

Miesten juhlatyyli koostuu niin puvuista, blazereista, kuin kauluspaidoista ja tyylin viimeistelevistä asusteistakin. Värikkäät yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden ja luovat juhlatyyliin viimeistellyn särmän. Kun kokonaisuus on hallittu, on juhlatyyli viimeistä piirtoa myöten koossa.

Löydä itsellesi kokonaisuus ja viimeistele se asusteilla ja olet valmis juhlaan! valikoimistamme löydät tyylikkäät puvut, särmikkäät kauluspaidat ja laadukkaat asusteet kruunaamaan kokonaisuuden. Juhlan aika on pian täällä!

VALMISTAUDU JUHLAAN HYVISSÄ AJOIN

Huolellinen valmistautuminen hyvissä ajoin pelastaa viime hetken kiireeltä. Olethan sovittanut pukusi – istuuko se? Hyvin istuva puku antaa kantajalleen itsevarmuutta ja voit keskittyä itse juhlaan.

Tyylikkäällä kauluspaidalla luot asuun niin leikkisyyttä, kuin virallistakin ilmettä – juuri niin kuin juhlan tyyliin sopii. Asuun sopivalla asusteella, kuten solmiolla, rusetilla sekä taskuliinalla viimeistelet asukokonaisuutesi.

Viimeistellään yhdessä tyyli juhlaan kuin juhlaan sopivaksi; ammattitaitoinen myymälähenkilökuntamme on apunasi.