Kesäpukeutumisen vinkkejä sinulle – kesä 2023!

Kesäpukeutumisen vinkkejä sinulle – Olemme koonneet sinulle vinkkejä ja ideoita kesäkauden pukeutumiseen ja viihtymiseen. Vietät kesääsi sitten kaupungissa tai maaseudulla, myymälöistämme ja verkkokaupastamme löydät taatusti tyyliisi sopivat vaatteet tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kesäpukeutumisen vinkkejä sinulle

Laadukkaat kesävaatteet 2023 – missä ikinä liikutkaan

Laadukkaat kesävaatteet kulkevat mukanasi monessa menossa, riippuen siitä missä ikinä liikutkaan. Sporttiset ja monikäyttöiset Pelle P:n tuotteet kuuluvat valikoimiimme niin myymälöissä, kuin verkkokaupassakin. Joko sinä olet tutustunut näihin ihaniin tämän kesän uutuuksiin?

Jos vaatimuksenasi on teknisesti viimeistelty tuote laadukkailla yksityiskohdilla ja urheilullisella tyylillä, on tämä ruotsalainen merkki sinun valintasi. Entä joko olet tutustunut Gantin tuotteisiin? Tarkasti viimeistellyt tuotteet erottavat ne kilpailijoista edukseen. Kun yksityiskohdat on huolellisesti suunniteltuja, voit vain keskittyä näyttämään tyylitellyltä ja viimeistellyltä niin arjessa, kuin juhlassakin.

Sporttinen Superdry on monen suosikki, eikä suotta! Värikkäät ja samalla trendikkäät tuotteet toimivat vuodesta toiseen arjessa ja vapaa-ajalla.

Kesäpukeutumisen vinkkejä sinulle

Kirkkaat värit ja kuosit ovat kesän juttu! Kukkakuviot vaihtelevat graafisesta herkkään ja niin kauluspaidoissa kuin shortseissakin saa näkyä värit. Yhdistä kirkkaiden värien ja värikkäiden kuosien seuraksi klassisia raikkaita värejä, kuten valkoista, denimiä, tummansinistä ja beigeä.

Ajattomat kesävaatteet ovat aina muodissa

Klassikoilla pääset pitkälle niin arjessa kuin juhlassakin. Oli kyseessä sitten oma lempineuleesi tai suosikkimekkosi, sinä valitset juuri sinulle sopivan tyylisi. Ruotsalaisen Holebrookin tuotteet ovat paitsi laadukkaita, myös ajattomia klassikoita joista tulee helposti lempituotteitasi.

Klassinen Tommy Hilfiger on ikoni. Kun haluat ajatonta tyyliä trendikkäällä twistillä, löydät Hilfigerin valikoimasta taatusti mieleisesi vaatteet ja asusteet jokaiseen tilanteeseen ja tilaisuuteen.

Saksalaisten Comman ja Gerry Weberin mallistoista löytyy ajattomia vaatteita niin työhön, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Istuvat leikkaukset ja klassinen mitoitus takaavat näiden vaatteiden suosion. Kun tyylikkäät yksityiskohdat ratkaisevat, on Comma, tai Gerry Weber sinun valintasi.

Klassikoissa on tyyliä!

Klassikot saavat potkua näyttävistä pintakuvioinneista, raikkaista kuoseista ja tyylitellyistä yksityiskohdista. Mekot ja blazerit, sekä laadukkaat neuleet ja topit ovat tämän kesän MUST -juttu! Kevyet ja helppohoitoiset materiaalit, kuten pellavatuotteet, lisäävät käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä. Asusteissa saavat näkyä leikkisyys ja kesän hempeät ja raikkaat värit.

Kotimaista suunnittelua

Kotimaista suunnittelua edustavat muun muassa Makian, KN Collectionin ja Nanson tuotteet. Trendikkäät, maailmallakin tunnetut merkit ottavat huomioon niin rennon tyylin, trendikkyyden, kuin kestävän kehityksenkin. Jos viihdyt rennoissa huppareissa, tyylikkäissä asusteissa tai klassisissa vaatteissa, tutustu Makian, KN Collectionin ja Nanson tuottesiin.

Niinhän se on, että puku tekee miehen, eikö? Turon tuotteista löydät taatusti omasi. Petrifunin laadukkaat tuotteet viimeistelevät kokonaisuuden. Nämäkin ovat kotimaista suunnittelua!

Kesäpukeutumisen vinkkejä sinulle

Rennot hupparit, colleget, t-paidat ja mekot yhdistettynä asusteisiin, jotka kulkevat mukanasi läpi kesän ovat juuri niitä tuotteita, joista huomaat helposti tulevan pian suosikkejasi. Kotimaisen Turon puvuntakit ja housut takaavat sen, että erotut eduksesi tilanteessa kuin tilanteessa. Petrifunin laadukkaat paidat ja asusteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Silloin, kun tarvitset apua, vinkkejä, mielipidettä tai vaikka asiantuntevaa näkemystä ostopäätöksen tueksi, olemme mielellämme avuksi! Meille olet tärkein.

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi