Kevään ja kesän 2023 trendit

Kevään ja kesän 2023 trendit

Muotitalo Lehdon kevään ja kesän 2023 trendit

Kevään ja kesän 2023 trendit – Kevään ja kesän sesongissa nähdään paljon raikkaita värejä. Pinkki ja punainen ovat tämän kauden hittivärit. Vastapainona punaiselle näkyy kevään ja kesän muodissa myös paljon kirkasta vihreää ja sinisen eri sävyjä. Pastellivärit ovat jääneet vähän taka-alalle, vaikka niitäkin tietenkin on tarjolla.  

Tämän kevään ja kesän valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Seuraavaksi pääsemmekin tutustumaan tulevan sesongin väreihin ja hittivaatteisiin!

Kevään ja kesän 2023 trendit

Vuoden 2023 hittiväri on pinkki!

Kevään ja kesän 2023 trendeissä nähdään paljon vahvoja värejä ja kuoseja.  Yksi väri on kuitenkin ylitse muiden ja sehän on pinkki – tarkemmin Viva Magenta. Tämä väri on valittu myös vuoden 2023 väriksi. Tähän raikkaaseen väriin yhdistämällä oranssin, olet varmasti muodin aallonharjalla.

Naisten tämän kevään ja kesän pukeutumisen kulmakivet

Jakkupukujen comeback – Yksi tämän kevään hittiasuista onkin paluun tehnyt jakkupuku! Tyylikäs jakkupuku toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Jos haluat olla oikeasti muodin aallonharjalla, niin valitset blazerin kanssa sävysävyyn housut. Jakkupuvun alle ei tarvitse laittaa kuin klassinen t-paita tai kaunis pitsitoppi, niin olet valmis niin töihin kuin juhliinkin!

Alle olemme valinneet omat suosikkimme valikoimamme blazereista ja housuista. Tästä pääset tutustumaan blazerimme ja tästä chinoihin ja suoriin housuihin.

Raikas vihreä on osa tämän kevään ja kesän väriloistoa – Tänä keväänä pinkin ohella nähdään paljon vihreän eri sävyjä. Vihreää näkyy niin printeissä kuin sellaisenaankin mekoissa, paidoissa kuin housuissakin. Eikä unohdeta huiveja ja kenkiä! Näistäkin löydät mahtavia vihreän sävyjä kevääseen ja kesään.

Värinä vihreä sopii loistavasti useiden eri värin kanssa. Sininen ja vihreä on tyylikäs väriyhdistelmä. Jos haluat olla räväkkä, yhdistät vihreän pinkkiin!

Kevät ja kesä on mekkojen kulta-aikaa – Mekoista löytyy paljon mahtavia malleja sekä kuoseja kevääseen ja tietenkin kesään. Keväällä mekoissa on vielä pidempi hiha että helma. Mekkovalikoimasta löydät niin yksinkertaisia paitamekkoja kuin näyttävämpiä printtimekkoja. Pidemmän mekon kanssa takkina toimii loistavasti klassinen trenssi tai sitten rockimman lookin saat, kun yhdistät mekkoon nahkatakin.

Kesällä mekot ovat ilmavia ja niissä on lyhyempi hiha. Helman pituus vaihtelee lyhyestä, midimittaan sekä maximittaan. Kukkaprintit ja raikkaat värit ovat suuressa osassa tulevan sesongin trendeissä. Alle olemme koonneet lemppari mekkomme. Tästä pääset tutustumaan mekkovalikoimaamme.

Merihenkisyys ja kevyet materiaalit – Kevät ja kesäsesonki tuovat tullessaan kevyitä ja hengittäviä materiaaleja, kuten pellavaa, puuvillaa ja viskoosia. Kesän helteillä onkin mukava pukea päällensä rentoja vaatteita. Kauniisti laskeutuvat leveät housut sekä rento t-paita ovatkin kesän must have -juttuja. Eikä tietenkään unohdeta jo yllä mainittuja mekkoja!

Raidat ja merihenkisyys ovat myös yksi tämän kevään ja varsinkin kesän suosikki jutuista. Raidat ja sinisen eri sävyt sekä tietenkin raikas valkoinen ovat klassinen mutta varma valinta kesäpukeutumisessa. Valikoimastamme löydätkin esimerkiksi suositun Holebrookin, jonka valikoimasta löytyy ihania merihenkisiä vaatteita kesään.

Tältä näyttää miesten kevät- ja kesämuoti

Kirkkaat väri – Miesten tulevan sesongin muoti tuo tullessaan paljon raikkaita värejä samoin, kuin naisillakin. Kauden väreinä toimii oranssi, punainen, pinkki, vihreä sekä tietysti klassiset sinisen että beigen eri sävyt. Yhdistä raikasta oranssia ja pinkkiä klassiseen siniseen tai beigeen. Eri väriset kukkaprintit ovat miesten muodissa pinnalla myös tänä keväänä ja kesänä.

Tennareilla viimeistelet asusi – Tänä keväänä ja kesänä rennot tennarit ja kengät ovat avainasemassa, kun haluat viimeistellä asusi. Miesten kenkämuoti tuo tullessaan klassisia tennareita, sporttisempia lenkkareita sekä tyylikkäitä mokkasiineja. Väriäkin miesten kengistä löytyy! Tutustu kenkävalikoimaamme alta.

Paitatakit – Tähän sesonkiin miehille on saapunut tyylikkäitä ja samalla sporttisia paitatakkeja. Paitatakki on siitä hauska tuote, että näin keväällä paitatakkia voi käyttää myös takin asemasta. Yhdistä paitatakin kanssa esimerkiksi rento t-paita ja tyylikkäät farkut. Alle olemme koonneet suosikkimme miesten paitatakeista. Vaikka muuten miesten muoti on värikästä tänä keväänä ja kesänä, paitatakeissa näkyy enemmän maanläheisiä sävyjä, kuten beigeä.

Pellava ja pikeepaidat – Miehillä yksi tämän kevät-/kesäsesongin hittituotteista ovat pellavapaidat. Ilmava ja hengittävä pellava onkin ihan mahtava materiaali kesän helteisiin. Yhdistämällä tyylikkäisiin farkkuihin tai chinoihin, lookista saa heti juhlavamman.

Sporttisuus on pysynyt pinnalla jo pidemmän aikaa ja näin ollen myös pikeepaidat. Pikeepaidoissa on paljon mahtavia värejä kevääseen ja kesään. Samoin kuin pellavapaidat, sopivat myös pikeepaidat loistavasti juhlaan, kun yhdistät sen siistimmän alaosan kanssa ja puet vielä rennon blazerin kaveriksi.

Tutustu lisää kevään ja kesän muotiin selailemalla valikoimaamme tai poikkea palveleviin myymälöihin. Myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivat asut uuteen sesonkiin. Tervetuloa palveltavaksi!

#meilleolettärkein #sinunvaatekauppasi #muotitalolehto