Matkalaukut

Matkalaukut

Meiltä löydät matkalaukut monen laisille matkoille. Oli sinulla kyseessä sitten pidempi ulkomaanmatka tai lyhyempi viikonloppureissu – löydät matkalaukkuvalikoimastamme varmasti sinun tarpeisiisi sopivan matkalaukun. Valikoimastamme löydät niin pienemmät, käsimatkatavaroihinkin mahtuvat, viikonloppulaukut, kevyet pienet- sekä reilumman kokoiset matkalaukut. Kaikissa matkalaukuissamme on 360° pyörivät pyörät. Laukkuja on kevyt vetää perässä.

Käsimatkatavarat

Käsimatkatavaralaukut ovat ihanteellisia lyhyille matkoille, kun sinun ei tarvitse kantaa mukanasi kuin pari vaatekertaa ja tarvittavat hygieniatuotteet. Pienimmät matkalaukkumme mahtuvat hyvin kätevästi useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaran mittoihin. Pienet matkalaukut ovatkin suosuttuja niiden helppouden ja käytännöllisyyden takia.

Pienet matkalaukut säästävät myös aikaa, sillä sinun ei tarvitse odotella matkatavaroitasi lennon jälkeen. Matkatavarasi kulkevat mukanasi lennolla ja sinun ei tarvitse pelätä matkatavaroidesi hukkumista mahdollisten lennonvaihtojenkaan välissä.

Matkalaukut – iso vai keskikokoinen

Silloin, kun sinun täytyy pakata kaikki tarpeellinen mukaan, niin tällöin valintasi on iso tai keskikokoinen matkalaukku. Isot laukut tarjoavat runsaasti tilaa kaikille suosikki vaatteillesi ja mahdollisille reissusta kotiin tuotaville matkamuistoille. Isoimmissa matkalaukuissa on paremmin tilaa järjestellä kaikki tavarat tarkasti omiin osioihinsa.

Pehmeä vai kova matkalaukku?

Monet suosivat nykyään pehmeämpää matkalaukkua, sillä se joustaa kovaa matkalaukkua paremmin, jos tavaraa sattuu olemaan vähän enemmän mukana. Myös pehmeämmät laukut eivät kolhiinnu niin herkästi kuin kovapintaisemmat laukut.

Kovat matkalaukut ovat hyvä valinta silloin, kun tarvitset lisäsuojaa tavaroillesi. Ne ovat kestäviä, turvallisia ja pitävät tavarasi varmasti suojattuna koko matkan ajan. Monet kovista matkalaukuista on valmistettu kestävästä ABS-muovista. Tätä juuri mainittua materiaali käytetään muun muassa *rumpujen pärinää*, autojen puskureissa. Kyllä! Eli todella kestävä materiaali.

Kaipaatko apua laukun valinnassa?

Jos kaipaat apua reissunlähdön kynnyksellä laukkuvalintaan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Olemme pyrkineet kertomaan matkalaukkujen mitat ja muut tiedot mahdollisimman tarkasti maahantuojan tietojen mukaan. Jos kaipaat jotain muuta tietoa, mikä mahdollisesti tuotetiedoistamme puuttuu, otathan meihin yhteyttä. Autamme sinua valitsemaan matkallesi juuri sinulle parhaiten sopivan laukun. Näin ei ainakaan laukkuvalinta voi estää matkaasi onnistumasta täydellisesti.

Muut laukut

Meidän valikoimastamme löydät paljon muitakin laukkuvaihtoehtoja reissun. Valikoimastamme löydät niin washbagit, lompakot kuin olkalaukutkin. Nämä kaikki täydentävät matkalookkisi täydellisesti. Käyhän siis tutustumassa myös muihinkin laukkumalleihimme. Tästä pääset miesten valikoimaan ja tästä naisten valikoimaan. Nykyään on myös paljon unisex malleja, mitkä sopivat ihan kaikille!