ALE Jakut ja blazerit

Tyylikkäät ALE jakut ja blazerit, arkeen juhlaan ja vapaa-ajalle

Valikoimastamme löydät tyylikkäät ALE jakut ja blazerit arkeen, juhlaan ja vapaa-ajalle! Olemme halunneet tarjota laadukkaiden merkkituotteiden parhaita paloja myös tässä kategoriassa. Valikoimistamme löydät niin CULTUREn, Comman, kuin Pieceksen jakut ja blazerit moneen menoon ja käyttötarkoitukseen. Jakuissa ja blazereissa korostuvat laadukkaiden materiaalien lisäksi hyvät leikkaukset ja tyylikkäät kuosit.

Jakkua käytetään niin arjessa, kuin juhlassakin, riippumatta vuodenajasta. Jakulle asetetaan monia vaatimuksia, joista vähäisimpänä ei suinkaan ole laadukkaiden materiaalien ja hyvän leikkauksen yhteensovittaminen. Arjessa jakun kuuluu tuntua miellyttävältä päällä, jotta voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Hyvin istuva blazeri tukee koko kokonaisuutta ja sen kanssa on helppo yhdistellä erilaisia vaatteita ja asusteita kokonaisuudeksi. Hyvin istuva jakku asusteena antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi asun kokonaisuuden hallintaan. Jakku tai blazeri toimii tällöin, kuin tyhjänä taustana tai tauluna, jolle rakentaa joko päivän tai erilaisiin tilaisuuksiin sopiva kokonaisuus erilaisia vaatekokonaisuuksia yhdistelemällä, unohtamatta muiden asusteiden merkitystä.

Yksityiskohdat ratkaisevat. Haluathan ilman muuta, että jakkusi tuntuu miellyttävältä päällä, ollen kuitenkin samalla näyttävä. Toisinaan tukeva materiaali kokoaa kokonaisuuden ja antaa reilusti ryhtiä koko asukokonaisuudelle. Värikkäät kuosit elävöittävät jakkua tai blazeria ja antavat kokonaisuudelle aivan uuden ilmeen. Tällöin voit yhdistää selkeitä vaatteita jakun kaveriksi ja antaa itse jakun loistaa päivän tai tilausuuden päätähtenä. Jos taas suosit yksivärisiä tai hillittyjä jakkuja tai blazereita, antaa valinta tilaa näyttäville asusteille. Hillittyynkin kuviointiin on helppo yhdistää näyttäviä yksityiskohtia sisältäviä asusteita, jolloin kokonaisuudesta saa tyylikkään ja huomiota herättävän. Viimeistellyillä asustekokonaisuuksilla saat viimeisteltyä aina koko kokonaisuuden ja nivottua tyylin hillitysti yhteen.

Jakku tai blazeri on myös asuste, joka on mukava päällä. Luottojakkusi voit pitää tyylin lähtökohtana niin arjessa, kuin juhlassakin ja se toimii poikkeuksetta aina! On vain sinusta kiinni miten kokoat kokonaisuuden jakun ympärille. Blazerilla voit olla hillityn tyylikäs niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin; toisaalta blazeri asusteena antaa mahdollisuuden leikitellä niin leikkauksilla, materiaaleilla, muodoilla, kuin väreilläkin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Tyylikkäällä jakulla tai blazerilla voit hillitysti herättää luottamusta tai näyttää leikkisän luonteesi värein ja leikkauksin. Onnistunut jakkuvalinta antaa sinulle mahdollisuuden löytää luottovaatteesi jopa vuosiksi eteenpäin!