Ajankohtaista

Uusimmat tuotemerkkimme:

Nyt löydät meiltä ihanat VAI-KO:n tuotteet ulkoiluun, arkeen ja vapaa-ajalle. Laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet kestävät aikaa ja pitävät sinut lämpimänä syksyn viimoissa ja talven pakkasissa.

Hehkun kauniit ja lämpimät tuotteet ovat saapuneet valikoimiimme! Näillä tuotteilla pysyt lämpimänä ja näyt – tuotteisiin on kudottu heijastavaa lankaa, joten syksyn ja talven pimeissä illoissa nämä tuotteet todella erottuvat edukseen!

Tämä brändi tarjoaa naisille tyylikkäitä oloasuja kotoiluun ja miksei myös kaupungille. Juicy Couturelta löydät ihania velour -tuotteita tyylikkäillä ja tarkoin viimeistellyillä yksityiskohdilla. Tutustu valikoimaamme alta.

Tanskalainen vaatemerkki Culture on saanut alkunsa vuonna 2003. Culturen filosofiaan kuuluu, että vaatevalintojemme kautta esitämme persoonamme ja tyylimme parhaiten. Culturen mallistot huokuu naisellista tyylikkyyttä iloitellen upeilla ja näyttävillä kuoseilla. Culturen istuvuudet ovat mukavia ja hienostuneen väljiä. Vaatteissa esiintyy upeita yksityiskohtia, tuoden näyttävyyttä ja mielenkiintoa malleihin. Culturen vaate-valikoimista löydät naisille persoonallisia mekkoja, jakkuja, paitapuseroita sekä neuleita, joilla luot sinun näköisen tyylin.

Ajankohtaista juuri nyt

Ajankohtaista. Olemme koonneet tälle sivulle uusimmat valikoimiimme saapuneet tuotemerkit. Naisten muoti on nykyään todella monipuolista ja se onkin arjessa läsnä meille jokaiselle joka päivä. Vaatteet kertovat kantajastaan paljon ja vaikuttavat siihen minkälaisen vaikutelman annamme itsestämme ihan ensimmäiseksi uuden ihmisen tavatessamme. Vaatteissa tarjontaa on todella paljon ja oman tyylin valitseminen onkin joskus haastavaa. Tälle sivulle olemme koonneet koko naisten valikoimamme, jossa naisten muoti pääsee hyvin esille. Olipa etsinnässä lämmin takki, uusi ja näyttävä mekko tai rento collegepusero, monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen vaate ja asukokonaisuus ihan jokaiselle. Nykyään halutaan panostaa mukavuuden lisäksi ehkä myös ekologiseen muotiin. Tätä varten olemme luoneet sivuillemme Ekologinen muoti -sivun, minkä alta löydät eri tuotemerkkien tuotteet, joissa on käytetty muun muassa kierrätettyjä materiaaleja.

Urheilullisuutta ja rentoutta

Urheilullisuus ja rentous vaatteissa on noussut yhä enemmän esille. Tänä päivänä halutaan pukeutua rennosti ja mukavasti. Onneksi myös monet suositut merkkibrändit ovat tajunneet tämän ja tuoneet markkinoille paljon erilaisia collegevaatteita. Valikoimastamme löytyy Calvin KleininSuperdryn sekä Tommy Hilfigerin rentoja collegepaitoja sekä housuja rentoon arkeen, viikonloppuun sekä urheiluun. Sporttista vaatetta, oli se sitten collegepaita tai -housut, yhdistetään nykyään myös juhlavimpien vaatteiden kanssa. Näin saadaan hauska ja vähän erilainen yhdistelmä arkeen ja miksei vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

Töissä ja vapaa-aikana on kiva pukeutua rentoihin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin. Arkivaatteina toimivat yleensä, rento trikoopaita, neule tai kauluspaita. Olipa yläosa mikä tahansa, se tarvitsee parikseen hyvin istuvan alaosan. Housuja ja hameita on moneen lähtöön, mutta farkut ovat tänä päivänä se suosituin alaosa. Eikä ihme! Ne toimivat niin juhlavammassa menossa kuin arjessakin. Hyvin istuvat farkut kuuluvatkin kaikille ja onneksi housumalleja on joka lähtöön. Jokainen löytää varmasti ne omat lempparihousut! Housuvalikoimaamme pääsee tutustumaan tästä.

Miesten muoti ja pukeutumiskulttuuri on muuttunut paljon viime vuosina. Tänä päivänä miehillekin on tarjolla paljon erilaisia tyylejä, joista valita mieleisensä. Eri vaatebrändien suunnittelijat ovat panostaneet myös miesten pukeutumiseen tänä päivänä enemmän ja enemmän. Jotain kertoo myös se, että sosiaaliseen mediaankin on ilmestynyt pukeutumisinspiraatiota myös miehille. Meidän valikoimastamme löytyy paljon erilaisia tyylejä niin arkeen kuin juhlaan, ja kaikkea siltä väliltä. Tälle tuotesivulle olemme koonneet kaikki miesten tuotteet yhteen ja samaan paikkaan. Laajasta valikoimastamme löytyy paljon erilaisia neuleita, takkeja, asusteita ja collegevaatteita niin arkeen kuin juhlaan.

Urheilullisempi ja rennompi miesten muoti on nostanut päätään jo hetken aikaa. Nykyään arkena halutaan tuntea olo rennoksi ja mukavaksi. Collegevaatteet ovat todella trendikkäitä, eikä niitä luokitella enää niin sanotuiksi “rönttövaatteiksi”. Valikoimastamme löytyy paljon mahtavia collegetuotteita, joihin voi tutustua esimerkiksi Tommy JeansinGantin ja Billebeinon tuotesivuillamme.