Ajankohtaista

Uusimmat tuotemerkkimme:

Tämä brändi tarjoaa naisille tyylikkäitä oloasuja kotoiluun ja miksei myös kaupungille. Juicy Couturelta löydät ihania velour -tuotteita tyylikkäillä ja tarkoin viimeistellyillä yksityiskohdilla. Tutustu valikoimaamme alta.

Orientique on yksi Australian suurimmista luonnonkuituja käyttävistä vaateyrityksistä. Siksi vaatteissa on “Orientique Naturally Australian” -lappu. Orientique on siirtynyt käyttämään suurelta osin Orgaanista puuvillaa. Maailman puuvillasta 97% on epäorgaanista, joten näitä tuotteita voi myydä ilolla ekologisuudesta kiinnostuneille asiakkaille. Mallistossa on myös Livaeco Rayonia, jonka valmistus kuluttaa vettä huomattavasti totuttua vähemmän. ORIENTIQUE malliston upeat kuosit on itse suunniteltuja ja ne ammentavat vaikutteita lomaparatiiseistä. Mielenkiintoisissa malleissa on hiukan boheemi twist ja takuulla kesäinen fiilis.

Tanskalainen vaatemerkki Culture on saanut alkunsa vuonna 2003. Culturen filosofiaan kuuluu, että vaatevalintojemme kautta esitämme persoonamme ja tyylimme parhaiten. Culturen mallistot huokuu naisellista tyylikkyyttä iloitellen upeilla ja näyttävillä kuoseilla. Culturen istuvuudet ovat mukavia ja hienostuneen väljiä. Vaatteissa esiintyy upeita yksityiskohtia, tuoden näyttävyyttä ja mielenkiintoa malleihin. Culturen vaate-valikoimista löydät naisille persoonallisia mekkoja, jakkuja, paitapuseroita sekä neuleita, joilla luot sinun näköisen tyylin.