Miesten farkut

Miesten farkut

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi kokonaisuudekseen miesten farkut. Farkkujen joustava materiaali ja tyylikkäät leikkaukset mahdollistavat monipuolisen käytön niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Nämä ovatkin monipuolisuudessaan monen lempihousut. Malleja ja istuvuuksia löytyy melkein yhtä monta kuin on erilaisia käyttäjiäkin Valikoimastamme löydät muutamia merkkejä mainitaksemme niin MAC:n, Calvin Klein, kuin Jack & Jones sekä Tommy Hilfigerin mallit. Klassiseen tyyliin sopii ikilemppari, monelle tutut ja turvalliset Meyer tuotteet! Näyttävät kulutukset tai tyylikkäät yksityiskohdat tekevät niistä luottotuotteen, joka toimii monessa ja kulkee mukana menossa.

Farkut ovat todelliset arjen suosikit; ne sopivat niin työhön, vapaa-ajalle, kuin monipuolisesti erilaisiin menoihinkin. Malleista suosituin on edelleen kapea Slim fit -mallinen ja kapealahkeinen farkku, joka sopii hyvin arkeen ja on helppo yhdistää niin t-paitojen, neuleiden, pikkutakkien sekä huppareiden kaveriksi. Kapea farkku pidentää jalan pituutta ja luo ulottuvuutta muuhun asustukseen. Joustava materiaali mahdollistaa housujen käytön vaikka aamusta iltaan ja antaa käyttömukavuutta. Kapealahkeisen farkun hyviä puolia on käyttömukavuus ympäri vuoden. Voit pitää housuja niin tennareiden kuin pukukenkien kanssa ja aina ne näyttävät yhtä hyvältä. Kapealahkeisia farkkuja löydät miltei kaikilta farkkumerkeiltämme!

Farkut – farmarihousut – denimhousut – klassikolla on monta nimeä

Farkut on ollut rakastettu klassikko jo vuosien ajan. Farmarihousut sopivat moneen tilanteeseen. Farkuissa väreinä näyttyätyvät esimerkiksi perinteisen indigonsininen, monikäyttöinen musta tai kauden uusi sesonkiväri. Farkuissa on runsaasti erilaisia pesuvaihtoehtoja, esimerkiksi kivipesty kuosi näyttää trendikkäältä huolettomassa vapaa-ajan asussa. Farkkujen materiaali on perinteisesti puuvillasta valmistettu, runsasta kulutusta kestävää denimiä. Farkuissa on perinteisesti käytetty kahta erilaista sulkemistapaa, nappifarkut suljetaan metallisilla napeilla ja vetoketjufarkut kestävällä, usein metallisella vetoketjulla.

Farkkuja löytyy useita erilaisia istuvuuksia, slim fit – malli on usein joustava ja vartalon myötäinen, Straight fit – malli on klassikko ja aikaa sekä kulutusta kestävä. Joillekin ainoa oikea malli on loose fit tai baggy fit -mallin farkut, joista huokuu rentous ja asenne! Klassikoita valmistava Levis on aina ajankohtainen kun puhutaan farkuista ja farkkutrendeistä. Tutustu Levis farkkumalleihin tästä.

Palvelevista myymälöistämme sekä asiakaspalvelustamme saat henkilökohtaista palvelua mallien ja istuvuuksien valinnassa. Tervetuloa!