Jerseyhousut ja leggingsit

Jerseyhousut ja leggingsit

Jerseyhousut ja leggingsit ovat kasvattaneet vuosi vuodelta suosiotaan monikäyttöisinä housuina, joita voit pitää ajasta ja paikasta, sekä tilaisuudesta riippumatta. Jerseyhousut ovat todellinen monikäyttötuote, joka sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen. Laadukkaat valikoimat takaavat sen, että sinäkin ihastut näihin! Anna Montanalta löydät vaihtoehtoja ja erilaisia malleja käyttöön, samoin kuin Laurieltakin.

Jerseyhousut ovat käyttömukavuudessaan aivan omaa luokkaansa. Tuote on joustava ja silti napakka. Materiaali on kevyttä ja miellyttävää päällä. Housut tuntuvat miellyttäviltä, vaikka pitäisit niitä koko työpäivän ja vielä sen jälkeenkin. Joustava tuote antaa paitsi käyttömukavuutta, myös keveyttä. Malleissa on joustava vyötärökaitale, jonka vuoksi pitkänkään työpäivän aikana housut eivät paina jalassa. Juuri mukavuus yhdistettynä monipuolisuuteen on ihastuttanut monet, jollei valikoimiisi vielä kuulu jerseyhousut, suosittelemme kokeilemaan!

Materiaali on jerseyhousuissa liukaspintainen, jolloin vaikkapa lemmikkien karvat on helppo puhdistaa housuista; toisaalta helppokäyttöisyyteen kuuluu juuri, se että materiaalin pinta lähtökohtaisesti hylkii likaa ja vaikkapa juuri lemmikkien karvoja. Näiden housujen pinta on ideaali myös silloin, kun olet lähdössä vaikkapa lomamatkalle tai työreissuun. Materiaali ei rypisty ja on helppo huoltaa; se säilyy siistinä käytössä päivästä toiseen ja on aina yhtä tyylikäs. Pienet koristelut vaikkapa lahkeensuussa takaavat sen, että viimeistely on onnistunut. Pienillä yksityiskohdilla on lisätty näyttävyyttä pelkistettyyn tyyliin.

Pituusvaihtoehtoja on monia, aina täyspitkästä housusta 7/8 -pituiseen ja caprimalliin asti. Kun löydät itsellesi hyvän mallin, on mahdollista laajentaa vaatekaappisi suosikkituotetta eri väri-, ja pituusvariaatioihin juuri niin kuin sinä haluat!

Leggingsit ovat lunastaneet paikkansa meidän jokaisen vaatekaapista. Oli kyse sitten vapaa-ajan kotoilusta, tunikan alle tarvittavista leggingseistä tai vaikka sporttisemmasta vaihtoehdosta, on leggingseillä oma paikkansa arjessamme. Valikoimistamme löydät perusvaihtoehtojen lisäksi tyylikkäimmät uutuudet vuodenaikojen mukaan tyyliteltyinä. Leggingsit ja vaikkapa collegemekko ovat lyömätön yhdistelmä vapaa-ajan kotoiluun.

Niin jerseyhousuissa, kuin leggingseissäkin yhdistyvät ennen kaikkea monipuolisuus ja käyttömukavuus – ihana materiaali yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja käytännöllisyyteen tekevät näistä housuista monen suosikin. Arjessa helppohoitoinen jerseyhousu on monen luottokaveri työssä, vapaa-ajalla ihastuttaa materiaalin keveys ja monipuolisuus, juhlassa taas yhdistettävyys muiden tuotteiden kanssa kokonaisuudeksi. Etsit sitten siistiä housua arkeen, rentoa menohousua vapaa-ajalle tai tyyliä juhlaan, suosittelemme sovittamaan.