Päähineet

Päähineet arkeen ja juhlaan!

Valikoimastamme löydät laadukkaat päähineet arkeen ja juhlaan! Olemme halunneet tarjota laadukkaiden merkkituotteiden parhaita paloja myös tässä kategoriassa. Valikoimistamme löydät niin KN Collectionin, kuin KuSan:kin, sekä GUESSin. päähineet moneen menoon ja käyttötarkoitukseen. Päähineissä korostuvat laadukkaiden materiaalien lisäksi hyvät leikkaukset ja tyylikkäät kuosit.

Päähinettä käytetään niin arjessa, kuin juhlassakin, riippumatta vuodenajasta. Päähineelle asetetaan monia vaatimuksia, joista vähäisimpänä ei suinkaan ole laadukkaiden materiaalien ja hyvän leikkauksen yhteensovittaminen. Arjessa päähineen kuuluu tuntua miellyttävältä päällä, jotta voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Hyvin istuva päähine tukee koko kokonaisuutta ja sen kanssa on helppo yhdistellä erilaisia vaatteita kokonaisuudeksi. Hyvin istuva päähine asusteena antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi asun kokonaisuuden hallintaan. Päähine toimii tällöin, kuin tyhjänä taustana tai tauluna, jolle rakentaa joko päivän tai erilaisiin tilaisuuksiin sopiva kokonaisuus erilaisia vaatekokonaisuuksia yhdistelemällä, unohtamatta muiden asusteiden merkitystä.

Yksityiskohdat ratkaisevat. Haluathan ilman muuta, että päähineesi tuntuu miellyttävältä päällä, ollen kuitenkin samalla näyttävä. Toisinaan tukeva materiaali kokoaa kokonaisuuden ja antaa reilusti ryhtiä koko päähineelle. Värikkäät kuosit elävöittävät hattua, pipoa, lippistä tai lierihattua ja antavat kokonaisuudelle aivan uuden ilmeen. Tällöin voit yhdistää selkeitä vaatteita päähineen kaveriksi ja antaa päähineen loistaa päivän tai tilausuuden päätähtenä. Jos taas suosit yksivärisiä tai hillittyjä päähineitä, antaa valinta tilaa näyttäville vaatteille ja muille asusteille. Hillittyynkin kuviointiin on helppo yhdistää näyttäviä yksityiskohtia sisältäviä vaatteita, jolloin kokonaisuudesta saa tyylikkään ja huomiota herättävän. Viimeistellyillä asustekokonaisuuksilla saat viimeisteltyä aina koko kokonaisuuden ja nivottua tyylin hillitysti yhteen.

Päähine on myös asuste, joka on mukava päällä. Luottopäähineesi voit pitää tyylin lähtökohtana niin arjessa, kuin juhlassakin ja se toimii poikkeuksetta aina! On vain sinusta kiinni miten kokoat kokonaisuuden päähineen ympärille. Päähineellä voit olla hillityn tyylikäs niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin; toisaalta päähine asusteena antaa mahdollisuuden leikitellä niin leikkauksilla, materiaaleilla, muodoilla, kuin väreilläkin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Tyylikkäällä päähineellä voi hillitysti herättää luottamusta tai näyttää leikkisän luonteesi värein ja leikkauksin. Onnistunut päähinevalinta antaa sinulle mahdollisuuden löytää luottovaatteesi jopa vuosiksi eteenpäin!