Takit

Takit – lämpöä ja tyylikkyyttä jokaiseen päivään

Syystakit, kevättakit sekä kesätakit ovat taas ajankohtaisia! Syys-, ja kevättakkien ominaisuuksilta vaaditaan Suomen olosuhteissa paljon. Takin on oltava laatuvaatimuksiltaan paitsi käytännöllinen ja miellyttävä päällä, myös hengittävä ja säänkestävä. Tyylikkyys yhdistettynä kauden väreihin ja käytännöllisyyteen, ratkaisee usein paljon. Trendejä unohtamatta! Kevät asettaa myös takin paksuudelle omat vaatimuksensa; usein takin toivoisi olevan paitsi ohut ja kevyt päällä, myös lämmin ja ihanan muhkea kuitenkin. Kesätakin tyylin kanssa voi leikitellä! Valitsetko rennon farkkutakin tai ehkäpä baseball-tyyppisen rotsin tuomaan tyylikästä sporttisuutta? Takit – jokaisen miehen must-hankinta!

Takeista löydät erilaisia vaihtoehtoja eri tilanteisiin!

Untuvatakit sekä kevytuntuvatakit ovat kasvattaneet suosiotaan paljon viime vuosien aikana; tämän päivän untuvatakki on usein paitsi ekologinen vaihtoehto täytteessä käytetyn ekountuvan vuoksi, myös monikäyttöinen ja lämmin. Kevytuntuvatakin käyttöikä on usein pitkä vuodenajoista riippumatta; takki toimii hyvin aikaisesta kesästä pitkälle alkutalveen. Laadukas untuvatakki on myös pitkäikäinen ja säilyy hyvänä vuosien ajan hyvällä huollolla. Tommy Hilfigerin valikoimista löydät laadukkaita takkeja niin syksyyn, kuin kevääseenkin.

Kun syys-, tai kevättakilta haetaan säänkestävyyttä, tulee esiin teknisyys ja viimeistellyt vaatimukset. Laadukas säänkestävä takki on monikäyttöinen vaihtoehto, unohtamatta kuitenkaan tyylikkyyttä. Pelle P.:n valikoimista löydät niin laadukkaat, kuin viimeistellyt ja ajatuksella suunnitellut takit, joissa takin käyttöominaisuudet eri vuodenaikoina tulevat ihan erityisesti esille. Viimeistellyt ratkaisut ratkaisevat takin laadukkuuden ja pitkäikäisuuden. Laadukas tekninen takki on pitkäaikainen sijoitus, josta on sinulle hyvällä huollolla iloa vuosia.

Erilaisten tikkitakkien suosio on noussut jälleen esille. Laadukas tikkitakki on kevyt ja päällä miellyttävä. Kauniit leikkaukset ja viimeistellyt yksityiskohdat takaavat tikkitakin ajattomuuden. Tikkitakki on ajattomuudessaan, myös klassikko, joka säilyy muodissa aina! Muun muassa Gantilta öydät tyylikkäät tikkitakit niin arkeen, vapaa-aikaan kuin osaksi siistiä työlookkia.

Parkatakissa yhdistyvät niin trendikkyys, kuin tyylikkyyskin käytännöllisyyteen ja ajattomuuteen. Laadukas parkatakki on hyvin viimeistelty yksityiskohtia myöten ja taatusti lämmin ja säänkestävä. Parkatakkeja löydät muun muassa Makian valikoimista. Parkatakit ovat olennainen osa syys-, ja kevätpukeutumista; mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kuin tyylikäs parkatakki, joka on helppo käyttää niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin.

Syystakit, kevättakit sekä kesätakit ovat taas ajankohtaisia! Syys-, ja kevättakkien sekä kesätakkien ominaisuuksilta vaaditaan Suomen olosuhteissa paljon. Syys-, ja kevättakeilta vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat paljon tilanteen mukaan ja usein tähän aikaan vuodesta enemmän on enemmän; työmatkoilla kevytuntuvatakki voi olla korvaamaton, harrastuksissa vaaditaan teknisiä ominaisuuksia ja vapaa-ajalla tikkitakki voi osoittautua helposti lempivaihtoehdoksi – miksi et siis harkitsisi jopa useampaa takkia tilanteen mukaan! Mahtava vaihtoehto kevyemmiksi takeiksi on myös tikkitakin ja collegetakin yhdistävät mix-takit, joissa takkien hihat ovat joustavaa ja ohuempaa trikootyyppistä kangasta, miehustan ollessa kevyesti vanutettuja.