ALE Housut

Miesten housut – Ale

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi osiokseen miesten ale housut. Kategorian valikoimista löydät chinot ja suorat housut, collegehousut, farkut ja shortsit ale hintaan. Päivittäisenä käyttötuotteena housuille asetetaan monia tärkeitä vaatimuksia niin istuvuuden, mallin, kuin materiaalinkin suhteen. Se, että sinulla on käytössäsi päivittäin miellyttävät housut, niin materiaaliltaan, kuin malliltaan on myös meille tärkeää. Housuille asetetaan erilaisia vaatimuksia myös eri tilanteisiin arjessa, vapaa-ajalla ja juhlassa.

Chinot ja suorat housut ovat tuotteena monipuoliset ja moneen käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen sopivat. Chinot ovat oivat housut niin arkeen, kuin tilanteen salliessa juhlaankin. Materiaalinsa puolesta ne ovat miellyttävät päällä ja aavistuksen farkkuja siistimmät housut. Suorat housut sopivat toki niin arkeen, työhön kuin juhlaankin. Suorien housujen materiaalit ovat monasti myös joustavat ja siten miellyttävät pitää. Chinojen ja suorien housujen valikoimissamme ovat muun muassa Tommy Hilfigerin, Bugatin, Meyerin ja Selectedin tuotteita. Suorien housujen osalta muun muassa Turo täydentää laajaa valikoimaamme. Nämä laadukkaat tuotteet ovat monikäyttöisyydessään ja miellyttävyydessään vaatekaapin perustuotteita.

Ale collegehousut löytyvät myös tästä kategoriasta. Tuotemerkkeinä tässä ale kategoriassa ovat muun muassa Superdry, GANT ja Tommy Hilfiger. Laadukkaat ale collegehousut ovat vapaapäivien pelastus ja kotoiluiltojen luottotuote. Meiltä löydät eri merkkien tyylikkäät ja sporttiset vaihtoehdot, sen mukaan, mikä miellyttää sinua kaikkein eniten. Mikä olisikaan mahtavampaa, kuin laittaa jalkaan juuri ne lempparihousut työpäivän jälkeen tai viikonloppuna kotoillessa.

Ale farkut löytyvät myös tästä kategoriasta. Farkkujen joustava materiaali ja tyylikkäät leikkaukset mahdollistavat monipuolisen käytön niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Farkut ovatkin monipuolisuudessaan monen lempihousut. Valikoimastamme löydät muutamia merkkejä mainitaksemme niin MAC:n, Only&Sonsin, kuin Pepe Jeansinkin farkut. Näyttävät kulutukset tai tyylikkäät yksityiskohdat tekevät farkuista luottotuotteen, joka toimii monessa ja kulkee mukana menossa.

Ale shortsit löydät myös tästä kategoriasta nekin. Valikoimastamme löydät muun muassa Pelle P:n ja Superdryn tuotteita. Shortseissa nähdään pelkistettyä tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka toimivat niin vapaa-ajalla, kuin harrastustenkin parissa.