Caprit ja shortsit

Caprit ja shortsit

Caprit ja shortsit löydät omasta kategoriastaan. Valikoimastamme löydät muun muassa Pelle P:n ja Superdryn laadukkaat ja sporttiset vaihtoehdot. Shortseissa nähdään pelkistettyä tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka toimivat niin vapaa-ajalla, kuin harrastustenkin parissa. Naisille kesähousujen valikoimat ovat erittäin laajat ja monipuoliset. Oletko tutustunut pellavahousut-, culottehousut-, jerseyhousut- ja legginsit kategorioihimme? Kesähousujen valitseminen ei jää valikoimista kiinni!

Capreissa tärkein ominaisuus on hyvä istuvuus. Joustava materiaali myötäilee ja tuntuu miellyttävältä päällä. Caprit ovat vaihtoehto, kun etsit kevyempää, kuin housut, mutta haluat kuitenkin, jotain muuta, kuin shortsit. Caprit ovat saavuttaneet suuren suosion, eikä ihme. Rennot caprit sopivat hyvin kesäiseen ilmaan, kun ei ole liian lämmintä, mutta kuitenkin haluat kevyempää päälle, kuin housut. Caprien materiaali vaihtelee rennosta pellavasta aina farkkuun ja joustavaan jerseykankaaseen. Caprit sopivat niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin – vain mielikuvitus on rajana ja sinä päätät kuinka kokoat kokonaisuuden ja asustat viimeisen silauksen.

Shortseissa parasta on rentous. Shortsit sopivat hyvin niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Yhdistä shortseihin rento t-paita ja tyylikkäät asusteet ja olet valmis kesään! Rennot chinoshortsit sopivat hyvin niin kaupunkiin, kuin rannalle ja joustavat biker -shortsit vaikkapa jopa mekon alle. Farkkushortsit ovat klassiset ja aina tyylikkäät. Joustavat farkkushortsit sopivat rentoon menoon niin kaupunkiin, kuin rannallekin. Shortseissa korostuu käyttömukavuus ja arjen helppous.

Sporttinen valinta on myös shortsihame, joka on hyvä vaihtoehto pelkälle hameelle tai shortseille. Tyylikäs shortsihame toimii niin kaupungissa, kuin rennosti vapaa-ajan menoissa veneilyssä, urheilussa ja sporttisessa tyylissä. Pelle P:n valikoimastamme löydät myös shortsihameen, jos haluat yhdistää kaksi kesän suosikkia. Rennosti raidoilla raikastettuna tai yksivärisenä sellaisenaan.

Kun sinulle tärkeintä on arjen helppous, valitse caprit tai shortsit. Kesällä rento pukeutuminen korostuu ja materiaalien miellyttävyys ratkaisee. Klassiset ratkaisut kirkastettuna raikkailla yksityiskohdilla tuovat uudenlaista twistiä pukeutumiseen. Capreihin ja shortseihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia ja muodostaa tyylikäs kokonaisuus. Väreillä voit leikitellä loputtomiin, samoin kuin kuoseilla. Klassisia yksivärisiä vaihtoehtoja voit asustaa kirkkain yksityiskohdin, jolloin lisäät asuusi näyttävyyttä ja terävyyttä.