Muut laukut

Muut laukut: Laukkuja ja lompakoita moneen käyttötarkoitukseen

Muut laukut: Tältä sivulta löydät valikoimastamme löytyvät laukut ja lompakot. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan valikoiman valittuja tuotteita, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää joko itsellesi tai lahjaksi juuri oikeanlainen tuote erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tyylikkäät laukut ja lompakot viimeistelevät tyylin niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin. Vuodenaikojen ja eri tilanteisiin soveltuvien tuotteiden avulla voit viimeistellä tyylisi ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme koonneet sivuille eri kategorioihin laukku-, ja lompakkovaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen vaihtoehdon jokaiseen menoon.

Tyylikkäimmät vaihtoehdot arkeen ja juhlaan

Käsi- ja olkalaukut käsittävät tyylikkäimmät laukut niin arkeen, kuin juhlaankin. Vuodenaikojen vaihtelun mukaan voit valita aina arjessa mukana kulkevista, tilavista tote-laukuista juhlavaan pikkulaukkuun asti juuri sinulle tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivan vaihtoehdon. Valikoimamme kattaa niin tyylikkäät, eleettömät vaihtoehdot, kuin kauniit näyttävät käsi-, ja olkalaukutkin. Crossoverit, crossbodyt ja pikkulaukut ovat oivallisia vaihtoehtoja niin vapaa-ajalle, kuin tilanteen mukaan juhlaankin. Vaihtoehtoja löydät muun muassa Calvin Kleinilta, Tommy Hilfigeriltä, kuin Guessiltakin.

Lompakot löytyvät omasta osastostaan. Olemme koonneet lompakkovalikkoon eri valmistajien tyylikkäät lompakot eri kokovariaatioissa. Meiltä löydät niin pikkulompakot, kuin suuremmatkin vaihtoehdot, joihin saat mahtumaan jopa puhelimen mukaan. Lompakkovalikoimamme kattaa esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Guessin lompakot.

Meikki-, ja toilettilaukut löytyvät omana kokonaisuutenaan. Laadukas kylpyhuoneen laukku on paitsi arjessa käytännöllinen, myös matkalla tyylikäs. Tämän kategorian tuotteet erottuvat laadukkuudessaan edukseen. Tämän kategorian tuotemerkkeinä ovat esimerkiksi Ted Baker ja Tommy Hilfiger. Meikki-, ja toilettilaukku voi olla saajalleen myös mukava lahja. Näissä laukuissa yhdistyvät niin kauneus, kuin tyylikkyys ja käytännöllisyyskin.

Reput löydät omana kokonaisuutenaan. Olemme koonneet tähän kategoriaan niin työssä käytettävät, kuin sporttisemmatkin vaihtoehdot. Reppuja löytyy moneen menoon, aina koulurepuista vapaa-ajalla käytettäviin tyylikkäisiin vaihtoehtoihin. Merkkivaihtoehdoista löytyvät esimerkiksi Guess, Superdry ja Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ted Baker ja Makia. Reppu on laukkuna tuote, mikä sopii kovin monenlaiseen käyttöön tilanteesta riippuen.

Vyölaukut ovat omassa osiossaan. Vyölaukun suosio on viime vuosien aikana huimasti kasvanut. Vyölaukkuja käytetään uudella tavalla ja ne ovat päivitettyjä versioita jo tutuksi tulleista tuotteista. Tämän päivän vyölaukku on soma kuin koru ja moneen menoon sopiva pikkulaukku. Vyölaukkuun saat mahtumaan kaiken oleellisen, kun tarvitset mukaan vain tärkeimmät. Vyölaukkuvaihtoehtoja löydät muun muassa Tommy Hilfigeriltä ja Tommy Jeansilta, sekä Superdryltä.

Muut laukut löydät omasta kategoriastaan. Tähän kategoriaan olemme koonneet niin Makian kangaskasseja, kuin Tommy Hilfigerin, Ted Bakerin ja Guessin korunkauniita kortti-, ja puhelinlaukkujakin.