ALE Housut

Naisten ale housut – monipuolinen valikoima takaa housut joka tilanteeseen -edullisesti

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi osiokseen naisten ale housut; olemme edelleen jaotelleet housut omiin alakategorioihin, joita ovat muun muossa chinot ja suorat housut, collegehousut, farkut ja shortsit. Päivittäisenä käyttötuotteena housuille asetetaan monia tärkeitä vaatimuksia niin istuvuuden, mallin, kuin materiaalinkin suhteen. Se, että sinulla on käytössäsi päivittäin miellyttävät housut, niin materiaaliltaan, kuin malliltaan on myös meille tärkeää. Housuille asetetaan erilaisia vaatimuksia myös eri tilanteisiin arjessa, vapaa-ajalla ja juhlassa.

Ale chinot ja suorat housut ovat vaatteena monipuoliset ja moneen käyttötarkoitukseen ja tilanteeseen sopivat. Chinot ovat oivat housut niin arkeen, kuin tilanteen salliessa juhlaankin. Materiaalinsa puolesta ne ovat miellyttävät päällä ja aavistuksen farkkuja siistimmät housut. Suorat housut sopivat toki niin arkeen, työhön kuin juhlaankin. Suorien housujen materiaalit ovat monaeti myös joustavat ja siten miellyttävät pitää. Chinojen ja suorien housujen valikoimissamme ovat muun muassa Tommy Hilfigerin, MACin sekä Laurien tuotteita. Suorien housujen osalta muun muassa Anna Montana täydentää laajaa valikoimaamme. Nämä laadukkaat tuotteet ovat monikäyttöisyydessään ja miellyttävyydessään vaatekaapin perustuotteita.

Ale farkut löytyvät tämän kategorian alta. Farkkujen joustava materiaali ja tyylikkäät leikkaukset mahdollistavat monipuolisen käytön niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Farkut ovatkin monipuolisuudessaan monen lempihousut. Malleja ja istuvuuksia löytyy melkein yhtä monta kuin on erilaisia käyttäjiäkin Valikoimastamme löydät muutamia merkkejä mainitaksemme niin MAC:n, Mos Mosh:n, kuin Guess:n sekä Tommy Hilfigerin farkut. Klassiseen farkkutyyliin sopii ikilemppari, monelle tutut ja turvalliset Gerry Weber farkut! Näyttävät kulutukset tai tyylikkäät yksityiskohdat tekevät farkuista luottotuotteen, joka toimii monessa ja kulkee mukana menossa.

Ale collegehousut löytyvät tämän kategorian. Tuotemerkkeinä tässä kategoriassa ovat muun muassa Superdry, GANT ja Tommy Hilfiger. Laadukkaat collegehousut ovat vapaapäivien pelastus ja kotoiluiltojen luottotuote. Meiltä löydät eri merkkien tyylikkäät ja sporttiset vaihtoehdot, sen mukaan, mikä miellyttää sinua kaikkein eniten. Mikä olisikaan mahtavampaa, kuin laittaa jalkaan juuri ne lempparihousut työpäivän jälkeen tai viikonloppuna kotoillessa.

Ei kesää ilman kevyitä kesähousuja

Ale caprit ja shortsit löydät tästä kategoriasta nekin. Valikoimastamme löydät muun muassa Pelle P:n ja Superdryn laadukkaat ja sporttiset vaihtoehdot. Shortseissa nähdään pelkistettyä tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka toimivat niin vapaa-ajalla, kuin harrastustenkin parissa. Naisille kesähousujen valikoimat ovat erittäin laajat ja monipuoliset. Oletko tutustunut pellavahousut-, culottehousut-, jerseyhousut- ja legginsit kategoroihimme? Kesähousujen valitseminen ei jää valikoimista kiinni!