Alus- ja uima-asut

Alusasuista kaikki alkaa

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi kokonaisuudekseen miesten alus- ja uima-asut. Olemme jaotelleet kokonaisuuden kahteen eri kategoriaan, johon kuuluvat alushousut, boxerit ja uima-asut. Laadukkaat alusasut ovat osa päivittäistä kokonaisuutta, jonka kuuluu istua hyvin ja tuntua miellyttävältä päällä. Laadukkailla alusasuilla viimeistelet tyylisi niin arjessa, vapaa-ajalla kuin juhlassakin ja luot omanlaisesi päivittäisen kokonaisuuden. Miellyttävät materiaalit, hyvin suunniteltu istuvuus ja tyylikkyys kuuluvat olennaisena osana hyvin istuviin alusasuihin. Alusasuille asetetaankin päivittäin monia vaatimuksia ja niiden kuuluu paitsi toimia moitteetta, sopia kantajalleen ongelmitta, myös säilyttää tyylikkyys tilanteessa, kuin tilanteessa. Laadukkaat Alus- ja uima-asut ovat osa sinua!

Puet päivittäin alushousut yllesi; niiden kuuluu tuntua moitteettomilta ja istua hyvin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin alushousut ja boxerit, joilla viimeistelet asukokonaisuutesi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Hyvin istuvat alushousut tuovat kantajalleen itsevarmuutta ja luovat pohjan päivittäiselle pukeutumiselle. Voisi melkein sanoa, että hyvin istuvat alushousut ovat tärkein päivittäinen vaate, jonka päällemme puemme.

Tyylikkäät uima-asut tuovat kesä- ja lomafiiliksen

Uima-asuissa; uimashortseissa, korostuu mukavuus ja tyylikkyys. Tyylikkäässä ja hyvin istuvassa uima-asussa tunnet olosi itsevarmaksi ja olet parhaimmillasi. Uimashortsien kuuluu istua moitteetta päällä ja ennen kaikkea tuntua juuri sinulle omalta. Valitse rennon tyylikkäät, yksiväriset uimashortsit tai leikittele kuoseilla ja printeillä. Uimashortseissa korostuvat värikkyys ja toisaalta taas hillitty tyylikkyys, jolloin voit toteuttaa itseäsi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Tutustu BOSS -merkin tyylikkäisiin uimashortseihin tästä. Rannalle voit valita rennot ja värikkäät uimashortsit, joita tarjoaa SUPERDRY valikomissaan, kun taas kylpylään voit astella tyylikkään hillityissä shortseissa. Vain oma mielipiteesi ratkaisee! Muotitalo Lehdon valikoimista löydät monen hintaisia vaihtoehtoja uimashortseiksi, tutustu trendikkäisiin ONLY&SONS -uimashortseihin tästä.

On kyse sitten alusasuista tai uima-asuista, korostuu valinnassa hyvä istuvuus, laadukkuus ja miellyttävyys. Sinä valitset juuri sinulle tilanteeseen sopivan vaihtoehdon, meiltä löydät laadukkaat tuotteet moneen makuun ja menoon. Pukeutuminen lähtee aina hyvin istuvista alusvaatteista, joten niihin kannattaa panostaa. Suosittelemme tutustumaan boksereiden ja alushousujen materiaaleihin ja leikkauksiin, näin löytyy juuri sinulle, sopiva istuvuus, leikkaus ja koko, merkkiä unohtamatta.