T-paidat ja trikoopaidat

T-paidat ja trikoopaidat: Arki ei ole mitään ilman laadukkaita ja hyvin pesua kestäviä t-paitoja. T-paitoja löytyy printeillä, logoilla, o-aukkoisina sekä v-aukkoisina. Kaipaatko aluspaidaksi kevyttä ja hengittävää t-paitaa? Ei hätää Muotitalo Lehdolta löydät monesta eri hintakategoriasta mukavat vaihtoehdot aluspaidoille, tutustu esimerkiksi Selected, BOSS ja Tommy Hilfiger -aluspaitojen valikoimaan.

T-paidat ja trikoopaidat ovat arjen suosikkeja

T-paidat ja trikoopaidat. Miesten paidat – vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen! Mallistomme on laaja, kattaen kategoriat t-paidat, trikoopaidat, neuleet- ja neuletakit, hupparit sekä kauluspaidat. Oli tarpeesi mikä tahansa, valikoimamme ilostuttaa laajuudellaan! Kauluspaitoja tarvitaan arjessa työpukeutumiseen ja erityisesti osaksi juhlapukeutumista. TuroVenti sekä Stenströms valmistavat näyttäviä ja laadukkaita kauluspaitoja, usealla eri istuvuudella ja kauluksen muodolla. Arjen monitoimivaatteina toimii hienosti collegehupparit, vetoketjulla ja ilman. Jos kaipaat jotain pientä ekstraa huppariisi, tutustu BILLEBEINON näyttäviin printtihuppareihin, takaamme ettet jää kylmäksi!

Rennot collegepaidat ja hupparit – arjen pelastajat

Arjen monitoimivaatteina toimii hienosti collegehupparit, vetoketjulla ja ilman. Jos kaipaat jotain pientä ekstraa huppariisi, tutustu BILLEBEINON näyttäviin printtihuppareihin, takaamme ettet jää kylmäksi! Gantin laadukkaat ja ajattomat collegepuserot ja hupparit tuovat pukeutumiseesi rentoa otetta näyttävien logojen ja ajattomien leikkausten myötä. Etkö tykkää isoista logoista? Ei hätää Muotitalo Lehdolta löydät myös minimalistisella tyylillä tuotettuja vaihtoehtoja.

T-paidat ja trikoopaidat: Materiaalit takaavat mukavuuden!

Oikein valitut materiaalit takaavat mukavuuden! Paitaa valitessa on hyvä tutustua myös paidan materiaaleihin. Luonnonmateriaalit kuten puuvilla, pellava, villa tuovat paitoihin miellyttäviä ominaisuuksia. Kesällä puuvillasta ja pellavasta valmistetut paidat ovat hengittäviä ja mukavan vilpoisia päällä. Puuvillan huollettavuutta ja käyttömukavuutta on vaikea peitota. Talvella villaiset paidat, neuletakit seka neulepuserot ovat omiaan tuomaan pukeutumiseen pehmeyttä ja lämpöä. Unohtamatta villan mahtavia ominaisuuksia; hengittävyyttä sekä lian hylkivyyttä. Villaisen neulepaidan huolloksi riittääkin helposti tuuletus. Jos haluat tutustua lisää materiaaleihin ja ekologisuuteen klikkaa itsesi lukemaan artikkelimme ekologisuudesta, täältä.

Valinnan vaikeus? – Asiakaspalvelumme auttaa!

Löysitkö valikoimistamme useita upeita paita vaihtoehtoja, mutta koko tai malli mietityttää? Ei hätää! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myymälöihimme ja autamme sinua valinnan kanssa. Meillä on myös nopea toimitus sekä myymälänouto toimitusvaihtoehtoina, joten saat nopeimmillaan valitsemasi tuotteet saman päivän aikana, mahtavaa eikö!