Kauluspaidat

Miesten kauluspaidat on tyylikkään miehen valinta!

Miesten laadukas kauluspaita on vaate, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen! Oli vuodenaika mikä hyvänsä, on miesten kauluspaidat tyylikkään ja trendikkään miehen valinta! Miesten kauluspaidat ovat todella monipuolisia vaatteita, joiden kuosien ja värien kanssa on hauska leikitellä ja kokeilla erilaisia tyylejä. Tutustu esimerkiksi A fish named fredin humoristisiin ja näyttäviin kauluspaitoihin. Tarvitsetko työssäsi skarppia toimisto lookkia? Kauluspaita yhdistettynä astetta rennonpiin chinoihin toimii aina! Kauluspaita taipuu moneen, oli sitten kyseessä arki tai juhla. Kauluspaitoja löytyy monella erilaisella leikkauksella; olisiko valintasi slim-fit kauluspaita tai ehkäpä erikoispitkillä hihoilla oleva kauluspaita?. Muotitalo Lehdon valikoimista löydät kauluspaidat jokaiseen tarpeeseen, juhlat tai illanvietto, työpaidan päivitys, löydät vaihtoehdot meiltä!

Miesten kauluspaita on ajaton klassikko

Kauluspaita on vaatekaapin klassikkovaatteita ja kulmakiviä. Vaatekaapista tulisikin aina löytyä klassinen valkoinen kauluspaita, joka on aina oikea vaihtoehto, tilanteessa kuin tilanteessa. Kauluspaita on vaatteena erittäin monipuolinen sen soveltuessa niin arkeen kuin juhlaankin! Kauluspaita kuuluu aina osaksi juhlapukeutumista puvun alle. Hyvin leikattu ja oikein istuva kauluspaita on kantajansa päällä ryhdikäs. Juhlalookkia rennomman asun saat kun yhdistät kauluspaidan pikkutakin ja farkkujen tai chinojen kaveriksi. kaulusopaitaa on helppo asustaa myös viilempiä ilmoja silmällä pitäen. Pue kauluspaidan päälle klassinen neulepaita tai puoliketjulla varustettu kauluksellinen neulepusero ja saat asuusi lämpöä ja pehmeyttä. Tutustu runsaaseen neulevalikoimaamme tästä. Kesäiseen ja rentoon lookkiin sopii mainoisti lyhythihaiset kauluspaidat yhdistettynä shortseihin. Haluatko jotain uutta ideaa kesämiehen vaatetukseen? Kokeile yhdistää kuosillinen, lyhyhyillä hihoilla varustettu kauluspaita rentoihin cargo shortseihin!

Vinkkejä oikean kauluspaidan valintaan

Kauluspaidan tulee olla istuva, jotta siinä on miellyttävä olla ja liikkua. Kauluspaitaa valitessa tulee huolehtia, että paidan mittasuhteet ovat kunnossa. On huomioitava, että kaulukset ovat oikean kokoiset ja paidan runko juuri sinulle sopiva! Kauluksen ympärys on sopiva kun pari sormea mahtuu kauluksen ja kaulan väliin, ylimmän napin ollessa kiinni. Kauluspaitoja löytyy monella eri istuvuudella, modern fit, slim fit, extra slim fit sekä regular fit, jos istuvuuksien viidakko tuottaa päänvaivaa, voit olla asiakaspalveluumme tai myymälöihimme yhteydessä ja autamme valintasi kanssa! Inspiroidu laajasta kauluspaita-valikoimastamme ja löydä uusi lepparisi!