NAISTEN PLUS SIZE -VAATTEET

Naisten Plus Size -vaatteet

Naisten pluskoon vaatteet ovat saavuttaneet oman asemansa tuotevalikoimastamme. Valikoima on todella monipuolista ja se onkin arjessa läsnä meille jokaiselle joka päivä. Vaatteet kertovat kantajastaan paljon ja vaikuttavat siihen minkälaisen vaikutelman annamme itsestämme ihan ensimmäiseksi uuden ihmisen tavatessamme. Vaatteissa tarjontaa on todella paljon ja oman tyylin valitseminen onkin joskus haastavaa. Tälle sivulle olemme koonneet koko naisten pluskoon vaatteiden valikoimamme, jossa naisten muoti pääsee hyvin esille. Olipa etsinnässä lämmin takki, uusi ja näyttävä mekko tai rento collegepusero, monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen vaate ja asukokonaisuus ihan jokaiselle. Nykyään halutaan panostaa mukavuuden lisäksi ehkä myös ekologiseen muotiin. Tätä varten olemme luoneet sivuillemme Ekologinen muoti -sivun, minkä alta löydät eri tuotemerkkien tuotteet, joissa on käytetty muun muassa kierrätettyjä materiaaleja.

Naisten pluskoon vaatteet – muotia arkeen ja juhlaan

Pluskoon vaatteita löydät muun muassa merkeiltä Zhenzi, Wasabiconcept ja VILA.

Urheilullisuus ja rentous vaatteissa on noussut yhä enemmän esille. Tänä päivänä halutaan pukeutua rennosti ja mukavasti. Onneksi myös monet suositut merkkibrändit ovat tajunneet tämän ja tuoneet markkinoille paljon erilaisia collegevaatteita. Valikoimastamme löytyy rentoja collegepaitoja sekä housuja rentoon arkeen, viikonloppuun sekä urheiluun. Sporttista vaatetta, oli se sitten collegepaita tai -housut, yhdistetään nykyään myös juhlavimpien vaatteiden kanssa. Näin saadaan hauska ja vähän erilainen yhdistelmä arkeen ja miksei vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

Töissä ja vapaa-aikana on kiva pukeutua rentoihin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin. Arkivaatteina toimivat yleensä, rento trikoopaita, neule tai kauluspaita. Olipa yläosa mikä tahansa, se tarvitsee parikseen hyvin istuvan alaosan. Housuja ja hameita on moneen lähtöön, mutta farkut ovat tänä päivänä se suosituin alaosa. Eikä ihme! Ne toimivat niin juhlavammassa menossa kuin arjessakin. Hyvin istuvat farkut kuuluvatkin kaikille ja onneksi housumalleja on joka lähtöön. Jokainen löytää varmasti ne omat lempparihousut! Housuvalikoimaamme pääsee tutustumaan tästä.

Naisten juhlavaatteet

Juhlavaatetus, niin kuin moni muukin asia muodissa, on myös muuttunut vuosien varrella vähän hillitympään ja arkisempaan suuntaan. Nykyään halutaan ostaa monikäyttöisiä vaatteita juhlaan, mitkä sopivat myös arkeen. Valikoimamme on täynnä toinen toistaan ihanimpia mekkoja, joihin kannattaakin tutustua. Koko mekkovalikoimaamme pääsee tutustumaan tästä.