Lompakot

Lompakot. Olemme koonneet lompakkovalikkoon eri valmistajien tyylikkäät lompakot eri kokovariaatioissa. Meiltä löydät niin pikkulompakot, kuin suuremmatkin vaihtoehdot, joihin saat mahtumaan jopa puhelimen mukaan. Lompakkovalikoimamme kattaa esimerkiksi Tommy Hilfigerin ja Guessin lompakot.

Laaja valikoima parhaimpia tuotteita

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan valikoiman valittuja tuotteita, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää joko itsellesi tai lahjaksi juuri oikeanlainen tuote erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tyylikkäät laukut ja lompakot viimeistelevät tyylin niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin. Vuodenaikojen ja eri tilanteisiin soveltuvien tuotteiden avulla voit viimeistellä tyylisi ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme koonneet sivuille laukku-, ja lompakkovaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen vaihtoehdon jokaiseen menoon. 

Ajankohtainen lompakkovalikoima kattaa laajan valikoiman aina korttikoteloista, pieniin ja käteviin pikkukukkaroihin, sekä suurempia malleja, jotka sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön niin arkeen, kuin vapaa-ajallekin. Lisäksi löydät pienempiä lompakoita – niin korttikoteloita, kuin perinteisempiä vaihtoehtojakin. Laadukas lompakko kulkee matkassasi parhaimmillaan aamusta iltaan ja niin arjessa, kuin vapaallakin.

Tyylikäs lompakko kuuluu olennaisena osana pukeutumiseen ja sillä voit viimeistellä tyylin halutessasi hillitysti tai vaihtoehtoisesti näyttävästi. Värikäs lompakko voi olla viimeinen silaus tyylikkääseen kokonaisuuteen. Hillitty ja tyylikäs lompakko voi parhaimmillaan olla luottotuotteesi arjessa ja vapaa-ajalla, sekä ykkösvaihtoehto juhlassa. Tyylikäs lempituotteesi toimii vuosikausia ja siihen voit aina luottaa.

Lompakkojen materiaalit vaihtelevat tekonahasta ja kankaasta aina aitoon nahkaan. Valittavanasi on näyttävästi kiiltävää glitteriä ja hillittyä eleganssia. Mitä pienempi lompakko on, sitä sähäkämpi tai näyttävämpi se voi olla – tilanteesta riippuen. Ajattomat materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaat yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden niin ulkoa, kuin useasti lompakon sisäpuoleltakin.

Lompakoissa monipuolisuus ja käyttömukavuus on olennainen asia ja vaihtelee tilanteen, tyylin ja käyttötarkoituksen mukaan. Sinä määrittelet sen, mitä ominaisuuksia juuri sinun lompakkosi pitää sisällään ja mihin käyttötarkoitukseen haluat lompakon taipuvan. Vapaalla ja juhlassa tilanne on erilainen, kuin arjessa.

Väreillä voit leikitellä loputtomasti ja tyylitellä asun kuin asun näyttäväksi kokonaisuudeksi – tilanteen mukaan. Ihanat, hempeät värit valtaavat kevään ja leikkisän kepeät värit kuuluvat ehdottomasti kesään. Murretut sävyt ovat syksyn tyyliniekkojen valinta ja selkeät perusvärit ehdottomasti talven juttu.