Trikoopaidat

Trikoopaidat ovat omana kokonaisuutenaan. Tutustu laajaan valikoimaamme tarkemmin. Löydät laadukkaita tuotteita muun muassa Zhenziltä ja Espritiltä. Trikoopaidoista löydät niin klassiset yksiväriset tuotteet, kuin raidalliset ja kauniin kuosillisetkin paidat. Löydä laajasta valikoimastamme oma suosikkisi!

T-paidat ja topit kattavat laajan valikoiman suosikkimerkkien t-paitoja. Muun muassa GUESSEsprit ja VILA tarjoavat laajan kattauksen tyylikkäitä ja kauniita t-paitoja niin arkikäyttöön, kuin vapaa-ajallekin. Tyylikäs t-paita on vaatekaapin luottotuote, joka toimii hyvänä pohjana muun asukokonaisuuden kokoamiseen. Pelkistetty pohja antaa mahdollisuuden muille asusteille, väreillä ja kuoseilla leikittely taas tilaa yhdistelylle.

Kangaspaidat kattavat pääosin laadukkaat paitapuserot muun muassa BarbouriltaVILAlta ja GANTilta. Löydät kattavan valikoiman tuotteita, joista ei klassisuutta puutu – toisaalta taas paitiksissa on helppo leikitellä väreillä, kuoseilla ja leikkauksilla. Etsit sitten laadukasta, klassista paitapuseroa tai leikittelevämpää mallia, meiltä löydät taatusti suosikkisi.

Meillä on kattava valikoima laadukkaimpien merkkituotteiden paitoja aina edullisista arkipaidoista näyttäviin ja juhlaviin juhlapaitoihin. Kun sinulla on etsinnässä täydellinen paita joko arkeen tai juhlaan, niin löydät taatusti valikoimistamme mieleisen tuotteen. olemme jaotelleet paidat omiin alakategorioihin , jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää oma suosikkisi laajasta tarjonnasta. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja ihastu! Hyvin leikattu ja istuva paita antaa arjessa kantajalleen itsevarmuutta ja juhlassa luo juhlan tunnun.

Hupparit ja colleget kattavat kaikkein laadukkaimmat arjen ja vapaa-ajan tuotteet; tässä kategoriassa löydät tuotteita muun muassa Tommy HilfigeriltäGANTilta ja Superdryltä. Laadukkaat hupparit ja colleget kestävät aikaa ja ovat ajattomia tuotteita joista on sinulle iloa pitkään. Tyylikäs huppari tai collegepaita toimii niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin vaatekaapin luottotuotteena.

Neuleet ja neuletakit kattavat laadukkaimmat neuleet ja neuletakit. Myös neuleliivit on asetettu neuleiden ja neuletakkien alle omaksi alakategoriakseen. Neuleita ja neuletakkeja löydät muun muassa Betty BarclayltaHolebrookilta ja Gerry Weberiltä. Laadukkaassa neuleessa korostuu materiaali ja ajattomuus. Klassisen neuleen ystäville löytyy paljon tyylikkäitä vaihtoehtoja. Jos taas haluat leikitellä trendeillä, väreillä ja kuoseilla, löydät valikoimistamme taatusti sopivat tuotteet niin arkeen kuin vapaa-ajallekin. Laadukas neule kestää aikaa ja on arjen luottotuote. Tutustu myös neuleiden hoitoon!

Trikoopaidat – arjen monikäyttöisyyttä!

Pellavapaidat kattavat kesäisen valikoiman naisten pellavapaitoja. Löydät laadukkaat tuotteet niin Hegleriltä, Barbourilta ja Nansolta. Pellava on vaivaton ja kevyt materiaali, joka tuntuu päällä miellyttävältä lämpimälläkin ilmalla. Pellava kuuluukin monen suosikkimateriaaleihin. Pellava on laadukas materiaali, josta on moneksi – niin arjessa, kuin juhlassakin.

Tunikat löydät omana kategorianaan. Tunika on niin arjen, vapaa-ajan kuin juhlankin luottovaate, joka sopii moneen menoon ja tilanteeseen. Löydät valikoimastamme muun muassa Masain tunikat.