Asusteet

Miesten asusteet täydentävät asun

Tälle sivulle olemme koonneet miesten asusteet omaksi kokonaisuudekseen, sillä miesten asusteet täydentävät asun. Olemme jaotelleet asusteet tarkemmin kategorioihin, kuten huivit, käsineet, solmiot ja rusetit, sukat, sekä vyöt. Asusteilla viimeistelet asun ja kruunaat kokonaisuuden. Asusteiden merkitys stailauksessa kasvaa koko ajan ja huolitellun ilmeen saatkin, kun kiinnität huomiota yksityiskohtiin erityisen tarkasti. Pienillä, harkituilla yksityiskohdilla saat asun kuin asun nostettua uudelle tasolle ja viimeisteltyä tyylin.

Huivilla lisäät näyttävyyttä asuun kuin asuun, niin arjessa kuin juhlassakin. Muutamia merkkejä mainitaksemme, valikoimissamme ovat niin Tommy Hilfigerin, Matexin, kuin Bugatin huivitkin. Huivi viimeistelee tyylisi niin arjen keskellä työssä, vapaa-ajalla, kuin juhla-asunkin. Valitse tilanteen mukaan arkeen muhkeaa ja lämmintä – juhlaan kevyttä ja tyylikästä.

Käsineet kuuluvat olennaisena osana asustevalikoimaamme. Voit valita vaikkapa Hoflerin tai Superedryn käsineet – nämä lämpöiset ja laadukkaat tuotteet viimeistelevät tyylisi syksystä kevääseen. Käsineet ovat myös oiva lahjaidea lämpöisestä ja pehmeästä paketista haaveilevalle.

Solmiot ja rusetit kuuluvat osaksi juhlapukeutumista

Valikoimiimme kuuluvat myös Matexin ja Petrifunin laadukkaat solmiot ja rusetit, sekä taskuliinat. Haluamme tarjota vain parasta niin arkeen, työhön, vapaa-aikaan, kuin juhlaankin. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja lisää ripaus leikkisyyttä, tyylikkyyttä ja arvokkuutta rusetilla, solmiolla tai taskuliinalla tilanteen mukaan.

Sukat löydät omasta osiostaan. Voit valita esimerkiksi Tommy Hilfigerin, Teseman, Hugo Bossin tai GANTin laadukkaat tuotteet itsellesi tai lahjaksi. Sukkia ei voi koskaan olla liikaa! Osa tuotteista on pakattu valmiiksi lahjapakettiin, joten saat mukana tyylikkään pakkauksen.

Vyöt ovat oman kategoriansa alla. Muun muassa Tommy Hilfigeriltä, Veniziltä ja Pelle P:ltä löydät niin näyttävät, kuin tyyliltään viimeistellyt ja pelkistetyt vyötkin. Tilanteen mukaan, saat viimeisteltyä asun joko näyttävällä yksityiskohdalla tai maltillisella lisällä. Näyttävä vyö viimeistelee asun kuin asun, niin arjessa, kuin juhlassakin.

Asusteilla saat viimeisteltyä tyylin niin arjessa, kuin juhlassakin; silti tästä kategoriasta löydät myös oivia lahjavinkkejä, silloin kun haluat vain ideoita tai vinkkejä hänelle, jolla on jo kaikkea. Asuste on monipuolinen lisä arkeen ja tyyliin, niin työssä, vapaa-ajalla kuin juhlassakin. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa monia mahdollisuuksia niin vapaa-aikaan, kuin arkeen ja juhlaankin, tutustu valikoimaamme ja ihastu!