Vyöt

Vyöt

Vyöt – Asusteilla piristät asusi niin arjessa, kuin juhlassakin. Vyöt ovat oman kategorian alla. Muun muassa Guessiltä ja Tommy Hilfigeriltä löydät niin koristeelliset ja näyttävät, kuin tyyliltään viimeistellyt ja pelkistetyt vyötkin. Tilanteen mukaan, saat viimeisteltyä asun joko näyttävällä yksityiskohdalla tai maltillisella lisällä. Mikä on juuri sinulle kaikkein tärkein ominaisuus vyössä? Onko se näyttävyys, huomaamattomuus vai klassisuus? Kenties materiaali on sinulle kaikkein tärkein ominaisuus laadukasta vyötä valitessa.

Näyttävät koristevyöt ovat ihan oma lukunsa. Näyttävällä koristevyöllä saat viimeisteltyä asun niin arjessa, kuin juhlassakin ja viimeistelet tyylisi tilanteen mukaan. Monessa koristevyössä on näyttävä strassein koristeltu solki, jolla lisäät helposti viimeistellyn ilmeen asuusi. Koristevyössä on usein myös metallinen solki, jonka värin voit valita omaan tyyliisi tai tilanteeseen sopivaksi. Koristevyön tarkoitus on olla näyttävä lisä ja viimeinen silaus asuusi – oli kyse sitten työstä, vapaa-ajasta tai juhlatilanteesta.

Nahkainen, pelkistetty vyö sopii klassisuudessaan hyvin arkeen ja vapaa-ajalle. Pelkistetty tyyli antaa mahdollisuuden leikitellä muilla asusteilla ja tyyleillä. Nahkaisessa vyössä on monesti klassinen ja simppeli solki, joka viimeistelee tyylin. Nahkainen, laadukas vyö kestää aikaa ja oikein huollettuna säilyy vuodesta toiseen hyvin.

Punosvyö on näppärä ja kätevä, joustavakin vyö, jonka parhaimmat ominaisuudet ovat joustavuus ja käyttömukavuus. Punosvyö on näyttävyydessään samalla yksinkertaisen tyylikäs. Punosvyö ei vaadi itse vyöhän erillisiä vyönreikiä, vaan voi säätää vyön itsellesi pituudeltaan sopivaksi juuri siitä kohdasta minkä itsellesi sopivaksi osuu. Punosvyö on tyylikäs sellaisenaan ja sopii hyvin niin arkeen, kuin vapaa-ajalle ja juhlaankin.

Väreillä voit leikitellä loputtomiin. Vyö asusteena antaa loputtomia vaihtoehtoja tyylin viimeistelyyn. Lisää pirteä oranssi tai tyylikäs puhtaan punainen vyö asusteeksi ja saat asuusi aivan uudenlaisen twistin. Hillitympää tyyliä edustaa vaikkapa klassinen ruskea tai musta vyö. Laivastonsininen on vakuuttava väri, jolla tyylittelet asun kuin asun. Juhla-asun kanssa käy hyvin vaikkapa glitter-, tai koristevyö, jolla lisäät asuusi ripauksen luksusta. Vyö toimii halutessasi tehokkaana tehosteena ja tehostajana. Toisaalta vyö voi olla juuri se asuste, joka tukee asua, mutta tarkoituksena on olla mahdollisimman huomaamaton. Vain mielikuvitus on rajana!