Lahjaideat naiselle

Lahjaideat naiselle – Mitä naiselle lahjaksi?

Lahjaideat naiselle – Lahja naiselle voi joskus tuottaa päänvaivaa. Yleensä ajatus on tärkein, eikä niinkään se itse lahja. Esimerkiksi pehmeä ja laadukas neule on ihana lahjaidea naiselle. Asusteet, kuten huivit ja päähineet ovat helppoja ostaa, sillä niissä harvemmin tarvitsee tietää lahjansaajan kokoa. Melkein kaikki naiset pitävät laukuista, joten mikset ostaisi lahjaksi laadukasta laukkua tai kaunista toilettilaukkua? Vaihtoehtoja on paljon, mikä tekee toisinaan lahjanostamisesta hankalaa.

Jotta sinun olisi helppo lähteä tutkimaan lahjaideoita, niin tälle sivulle olemme keränneet laajasta valikoimastamme mahtavia lahjavinkkejä, joista toivottavasti on sinulle apua.

Vinkki!

Jos haluat ostaa lahjaksi vaatteen ja et ole varma koosta, on tässä kohtaa paikka tehdä vähän salapoliisin työtä. Tutki lahjansaajan lempipuserosta koko ja osta lahja sen mukaan. Näin koko ei voi mennä kovin pahasti metsään! Jos et itse pääse kokoa tarkistamaan, kannattaa kysyä lahjansaajan läheiseltä vinkit koon valintaan.

Laukku pakettiin ja pisteet kotiin!

Faktahan on, että monet naisista R-A-K-A-S-T-A-V-A-T laukkuja! Näin ollen et voi mennä kovasti metsään, jos valitset lahjapakettiin kauniin laukun. Valittavana vain on, että minkä kokoisen laukun ostaa. Pienet olkalaukut ovat hyvä valinta silloin, kun lahjansaajan ei tarvitse kantaa mukanaan kuin lompakkoa ja avaimia, sekä totta kai puhelinta. Isompi laukku sopii taas sellaiselle, joka kantaa mukanaan aivan kaikkea – aina puhelimesta meikkipussiin. Sinun pitää vain tunnistaa kumpaan porukkaan lahjansaaja kuuluu.

Lompakko on myös loistava valinta lahjapakettiin. Eikä unohdeta meikkipusseja. Nämä ovat vuosi toisensa jälkeen meidän myydyimpien lahjojen joukossa! Alta pääset tutustumaan laajaan laukku- ja lompakkovalikoimaamme.

Yö- ja oloasut ovat klassikko!

Monet toivovat lahjaksi pehmeitä paketteja. Siksi yöasut ja kotiasut ovat haluttuja lahjoja. On ihana kääriytyä pehmeään ja lämpimään kotiasuun päivän päätteeksi. Meiltä löydät tyylikkäät aamu- että kylpytakit, ihanat paitulit sekä olohousut ja -paidat. Jos mietit kahden koon välillä, niin valitse isompi. Yö- ja oloasut saavat olla rentoja! Alta pääset tutustumaan yö- ja oloasuvalikoimaamme.

Top 5 lahjaideat naiselle:

  1. Ted Baker: Han crystal heart korvakoru | 44,95€
  2. Guess: Rianee sydänpikkulaukku | 125€
  3. Mos Mosh: Thora v-neck knit | 119,95€
  4. Tommy Hilfiger: Refined lompakko | 79,95€
  5. Ted Baker: Janasi silkkihuivi | 89,95€

Kaunis neule on loistava lahja!

Lämmin ja laadukas neule on varmasti mieluinen lahja. Klassinen, yksivärinen neule on loistava valinta, jos et ole ihan varma minkälaisista neuleista tai vaatteista lahjansaaja pitää. Puuvilla- ja villapohjaiset neuleet ovatkin niitä luxuslahjoja, mitä monet arvostavat. Neuleet ovat yleensä malliltaan vielä väljempiä ja sen takia kokokaan ei ole niin justiinsa. Monet neuleet ovat nykypäivänä oversize -mallisia ja näin helppoja valita lahjaksi.

Jos et löytänyt mieleistäsi lahjaa näistä vinkeistä, niin vilkaise ihmeessä naisten koko valikoimamme tai kipaise käymään myymälöissämme. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään lahjan etsinnässä ja paketoikin lahjan puolestasi.

Muistathan tilata lahjan ajoissa, jotta kerkeät sen saamaan hyvissä ajoin postitse. Tilauksesi saapuessa saamme toimitettua tilaamasi tuotteet sinulle noin 1-3 arkipäivässä. Kiire aikana voi toimitukseen mennä pidempäänkin, joten huomioithan tämän tilausta tehdessäsi. Jos haluat varmistuksen tilauksesi aikataulusta, voit olla halutessasi yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.

#meilleoletärkein #sinunvaatekauppasi