Sukkahousut

Sukkahousut ovat osa arkeamme varsinkin silloin, kun käytämme hameita ja mekkoja. Sukkahousut ovat palvelleet naisia ympäri maailman jo 50 vuoden ajan. Niiden käyttö ja merkitys on muuttunut ja nykypäivänä ne ovatkin tärkeä osa asukokonaisuuksiamme. Sukkahousuvalikoima päivittyy trendien mukaan ja tällöin markkinoille tuodaan yhä suurempi määrä erilaisia sukkahousuja eri käyttötarkoituksiin.

Valitse sukkahousut tilanteen mukaan

Sukkahousut tarjoavat jokaiselle naiselle ratkaisun arkeen ja työpukeutumiseen, unohtamatta tietenkään juhlapukeutumista. Sukkahousuilla voi korostaa, muokata ja säväyttää. Sukkahousuvalikoimastamme löydät tuotteet sään ja vuodenaikojen mukaan. Meiltä löytyy paksumpaa sukkahousua talveen ja syksyyn sekä ohuempia kevääseen ja kesään.

Hieman ohuet ja kiiltävät sopivat loistavasti juhlaan kun taas mattapintaisemmat, ehkä vähän paksummat taas sopivat arkeen ja töihin.

Kiilto tekee sukkahousuista kuin toisen ihon, luoden päivettyneen ilmeen. Mustat ovat varma valinta arjessa, kuin työelämässäkin kuin talven juhlissa ja niissä vähän surullisemmissakin tilaisuuksissa.

Valittavanasi on erilaisten naisten mallien lisäksi useita värejä, vahvuuksia, kiiltävyyksiä sekä kuvioita. Valikoimastamme löydät laadukkaat Voguen sukkahousut joiden joukosta löydät varmasti arkeen ja juhlaan sopivat sukkahousut. Kesään ja juhliin löytyy kevyesti muotoilevaa sukkahousua, sukkahousuja ilman kanta- ja kärkivahvikkeita, jolloin ne asettuvat kauniimmin avokkaisiin, joissa näkyy varpaat että kantapää. Talven juhliin ja arkeen sopivia sukkahousuja ovat muun muassa thermopintaiset sukkahousut sekä yli 40 denieriset sukkahousut.

Stay up- sukat ovat myös naisellinen valinta pidemmän hameen tai mekon pariksi. Niiden kanssa ei tarvitse miettiä kokoa tai puristaako sukkahousut vai eivät. Stay up- sukat on koristeltu kauniilla pitsiyksityiskohdilla.

Vogue

Voguen visiona on olla suosituin sukkatuotemerkki Pohjois-Euroopassa. Vogue tarjoaa ylellisyyttä arkeen ja pyrkiikin inspiroimaan modernia, laatutietoista ja itsevarmaa naista, joka arvostaa erinomaista laatua ja kestäviä valintoja.

Voguen tarina alkaa Ruotsista jo vuodesta 1934, jolloin sukkavalmistaja Malmö Strumpfabrik perusti brändin. Voguen visiona oli luoda premium brändi, mikä tarjoaa palan luksusta jokaiseen päivään.

Ensimmäisestä mallistosta lähtien hienoista materiaaleista tuli Voguen tuotteiden sydän. Hienoa silkkiä ja villaa ei säästelty, minkä vuoksi mallistosta tuli välitön menestys. Laadukkaat tuotteet laajenivat nopeasti Ruotsissa, ja muutamassa vuodessa Vogue-tuotteet löysivät tiensä myös muihin Pohjoismaihin. Siitä lähtien Vogue on jatkanut kansainvälistymistä. Tuotemerkin osti 1980-luvulla suomalainen yritys, ja vuonna 2005 Voguesta tuli osa Nanso Groupia: suomalaista bränditaloa.