Nahkalaukut

Nahkalaukut käsittävät tyylikkäimmät laukut niin arkeen, kuin juhlaankin. Vuodenaikojen vaihtelun mukaan voit valita aina arjessa mukana kulkevista, tilavista tote-laukuista juhlavaan pikkulaukkuun asti juuri sinulle tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivan vaihtoehdon. Valikoimamme kattaa niin tyylikkäät, eleettömät vaihtoehdot, kuin kauniit, näyttävät käsi-, ja olkalaukutkin. Crossoverit, crossbodyt ja pikkulaukut ovat oivallisia vaihtoehtoja niin vapaa-ajalle, kuin tilanteen mukaan juhlaankin. Vaihtoehtoja löydät muun muassa Tommy Hilfigeriltä ja Michael Korsilta.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman kattavan valikoiman valittuja tuotteita, jotta sinulla olisi mahdollisuus löytää joko itsellesi tai lahjaksi juuri oikeanlainen tuote erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tyylikkäät laukut ja lompakot viimeistelevät tyylin niin arjessa, vapaa-ajalla, kuin juhlassakin. Vuodenaikojen ja eri tilanteisiin soveltuvien tuotteiden avulla voit viimeistellä tyylisi ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme koonneet sivuille laukku-, ja lompakkovaihtoehtoja, jotta löydät täydellisen vaihtoehdon jokaiseen menoon. 

Nahkalaukku on laadukas vaihtoehto

Nahkalaukkuvalikoima kattaa niin suurempia malleja, jotka sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön niin arkeen, kuin vapaa-ajallekin. Lisäksi löydät pienempiä laukkuja niin crossover-mallisia, kuin perinteisempiä pikkulaukkujakin. Laadukas laukku kulkee matkassasi parhaimmillaan aamusta iltaan ja niin arjessa, kuin vapaallakin.

Käsi- ja olkalaukut kuuluvat olennaisena osana pukeutumiseen ja niillä voit viimeistellä tyylin halutessasi hillitysti tai vaihtoehtoisesti näyttävästi. Värikäs laukku voi olla viimeinen silaus tyylikkääseen kokonaisuuteen. Hillitty ja tyylikäs laukku voi parhaimmillaan olla luottotuotteesi arjessa ja vapaa-ajalla, sekä ykkösvaihtoehto juhlassa. Tyylikäs lempilaukkusi toimii vuosikausia ja siihen voit aina luottaa.

Laukkujen materiaalit vaihtelevat tekonahasta ja kankaasta aina teddyyn ja aitoon nahkaan. Valittavanasi on näyttävästi kiiltävää glitteriä ja hillittyä eleganssia, toisaalta ihanan pehmeä teddy tai topattu shopperi voi olla juuri se laukku mitä etsit. Mitä pienempi laukku on, sitä sähäkämpi tai näyttävämpi se voi olla – tilanteesta riippuen. Ajattomat materiaalit ovat kestäviä ja laadukkaat yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden niin ulkoa, kuin useasti laukun sisäpuoleltakin.

Nahkalaukut: Väreillä voit leikitellä loputtomasti ja tyylitellä asun kuin asun näyttäväksi kokonaisuudeksi – tilanteen mukaan. Ihanat, hempeät värit valtaavat kevään ja leikkisän kepeät värit kuuluvat ehdottomasti kesään. Murretut sävyt ovat syksyn tyyliniekkojen valinta ja selkeät perusvärit ehdottomasti talven juttu