Sukat

Miesten sukat

Tyylikkäät ja käyttötarkoitukseensa suunnitellut sukat pitävät jalkasi hyvinvoivina ja lämpöisinä. Laadukkaat miesten Tommy Hilfigerin puuvillasukat ovat arjen luottosukat. Tommy Hilfiger sukkia on saatavilla niin yksittäispakattuina, tuplapakattuina sekä lahjalaatikoissa. Sukat ovatkin yksi annetummista lahjoista! Osaksi juhlapukeutumista kannattaa valita merseroidut puuvillasukat, mitkä ovat ohuet ja asettuvat näin ollen kivasti juhlakenkään olematta liian paksut. Monelle pehmeät ja mukavat villasukat ovat pieni arjen luksus, joita tulee käytettyä läpi vuoden kotoillessa, urheillessa tai metsästäessä. Villasukkia löytyy moneen käyttötarkoituuksen. Kestävyyttä villasukille saadaan käyttämällä materiaaliseoksessa mukana polyamidia, mikä tukee pehmeää villaa.

Miesten varrettomat sukat, nilkkasukat ja polvisukat

Miesten sukkien varren pituudella on monesti väliä. Tennareiden kaverina varrettomat sukat ovat verrattomat! Varrettomat sukat eivät näy kengästä, jolloin tennarit ovat pääosassa. Tyyliniekka valitsee tennareiden ja shortsien pariksi varrelliset nilkkasukat joissa on raidat. Sukilla voit myös leikitellä ja tuoda kuvioiden ja kuosien kautta persoonaasi esille. Siisti ja konservatiivinenkin juhla- ja työpukeutuminen saa uuden twistin kun lahkeiden alta vilkkuu pirteät värilliset tai kuviolliset sukat.

Jalatkin kaipaavat tukea ja hyvinvointia. Muotitalo Lehdon valikoimista löytyykin polvisukkia, lentosukkia tilanteisiin, joissa kaipaat jaloillesi lisää tukea. Myymälöistämme löydät lisää vaihtoehtoja ja apua valintaan palvelevalta ja asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Myymälämme löydät täältä.

Aina vain parittomia sukkia?

Syökö teilläkin pesukone sukkien parit ja pyykkikopassa keikkuu vain parittomia? Meillä on teille vinkki; ostamalla vain samanlaisia ja samanvärisiä sukkia reilusti, silloin sukille löytyy aina pari ja kiireiset aamut sekä pyykkihuolto helpottuu.

Kun akuutti sukkapula iskee, Muotitalo Lehdon verkkokauppa palvelee ympärivuorokauden! Toimitamme verkkokauppatilaukset nopeasti, jopa muutamassa arkipäivässä. Tutustu toimitus- ja maksuehtoihimme täältä.

Huolla sukkasi oikein

Silläkin uhalla, että pesukone syö sukkasi on niitä huollettava ja pestävä, jotta ne kestää käytössäsi hyvänä pidempään. Villasukkia pestäessä kannattaa käyttää villalle suunniteltua pesuainetta ja pyörittää pesukonetta vajaana. Puuvillasukat puhdistuu parhaiten kun peset ne ohjeidensa mukaisesti joko 40°C tai 60°C pesuohjelmilla. Pesuaineena kannattaa käyttää nestemäistä, mietoa pesuainetta ja pesukoneesta valita puuvillalle soveltuva pesuohjelma.

Uudet lempisukkasi löydät laajasta ja monipuolisesta valikoimistamme!