Pikeepaidat

Miesten pikeepaidat – vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen

Miesten pikeepaidat – vaihtoehtoja jokaiseen tilanteeseen! Pikeet ovat siitä kivoja, että ne toimivat niin arjessa kuin juhlavammassakin pukeutumisessa. Rento pikeepaita on joustava ja hengittävä, sillä materiaali on yleensä puuvillaa. Pikeet ovatkin juuri niitä pese ja pidä paitoja. Valikoimastamme löydät niin yksivärisiä kuin kuviollisiakin paitoja.

Rennot pikeepaidat ovat arjen pelastajia

Arjen monitoimivaatteina toimii hienosti pikeepaidat, pitkillä tai lyhyillä hihoilla. Jos kaipaat jotain pientä ekstraa pikeepaitaasi, tutustu Gantin tai Superdryn pikeepaitoihin, takaamme ettet jää kylmäksi! Gantin laadukkaat ja ajattomat pikeepaidat tuovat pukeutumiseesi rentoa otetta näyttävien logojen ja ajattomien leikkausten myötä. Etkö tykkää isoista logoista? Ei hätää Muotitalo Lehdolta löydät myös minimalistisella tyylillä tuotettuja vaihtoehtoja.

Pikeepaita toimii loistavasti arjessa niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä pikee on loistava sellaisenaan yhdistettynä esimerkiksi shortsien kanssa. Talvella ja syksyllä pikeen päälle voit laittaa vaikka neuletakin tai hupparin. Juhlavamman pikeepaidasta saat, kun yhdistät paidan chinojen sekä rennon blazerin kanssa. Monikäyttöinen pikeepaita kuuluisikin löytyä kaikilta vaatekaapista, sillä se pelastaa monta tilannetta. Varsinkin jos, et pidä kauluspaidoista on pikeepaita varma valinta juuri sinulle!

Materiaalit takaavat mukavuuden!

Oikein valitut materiaalit takaavat mukavuuden! Paitaa valitessa on hyvä tutustua myös paidan materiaaleihin. Luonnonmateriaalit kuten puuvilla, pellava, villa tuovat paitoihin miellyttäviä ominaisuuksia. Kesällä puuvillasta ja pellavasta valmistetut paidat ovat hengittäviä ja mukavan vilpoisia päällä. Puuvillan huollettavuutta ja käyttömukavuutta on vaikea peitota. Talvella villaiset paidat, neuletakit seka neulepuserot ovat omiaan tuomaan pukeutumiseen pehmeyttä ja lämpöä. Unohtamatta villan mahtavia ominaisuuksia; hengittävyyttä sekä lian hylkivyyttä. Villaisen paidan huolloksi riittääkin helposti tuuletus. Jos haluat tutustua lisää materiaaleihin ja ekologisuuteen klikkaa itsesi lukemaan artikkelimme ekologisuudesta, täältä.

Valinnan vaikeus? – Asiakaspalvelumme auttaa!

Löysitkö valikoimistamme useita upeita paita vaihtoehtoja, mutta koko tai malli mietityttää? Ei hätää! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myymälöihimme ja autamme sinua valinnan kanssa. Meillä on myös nopea toimitus sekä myymälänouto toimitusvaihtoehtoina, joten saat nopeimmillaan valitsemasi tuotteet saman päivän aikana, mahtavaa eikö! Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8-16 välisenä aikana!