Jumpsuitit

Jumpsuitit. Mekkojen rinnalla jumpsuitit ovat mahtava vaihtoehto niin arkisena kuin juhlavampana versiona! Jumpsuitit ovat naisellisia, näyttäviä ja helppoja vaatteita. Mikäs sen helpompaa kesällä, kuin pukea jumpsuit ja sujauttaa lempikengät jalkaan. Kesäisemmänkin jumpsuitin käyttöä voi helposti jatkaa viileämmille ilmoille pukemalla jumpsuitin alle kauluspaidan tai päälle neuleen.

Rentoa fiilistä ja helppoutta pukeutumiseen tuo myös neulemekot. Talveen Holebrookin villaiset ja laadukkat mekot tuovat lämpöä ja mukavuutta. Neulemekko on ihana niin kotimekkona kuin vapaa-ajallakin. Tutustu esimerkiksi VILAN edullisiin ja usein myös ekologisiin neulemekkoihin, joissa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja.

Farkkumekot ovat rentoja ja aina muodissa. Voit yhdistää farkkumekon niin neuletakin, kuin nahkatakinkin kaveriksi ja olet taatusti aina tyylikäs. Farkkumekko voi olla tukevan puuvillainen tai ihanan kevyt tencelistä valmistettu kesäpäivän suosikkivaate. Farkkumekko päällä olet aina tyylikäs ja klassinen.

Paitamekot ovat helppoja ja huoliteltuja arkimekkoja, jotka toimivat upeasti sellaisenaan esimerkiksi toimistoon. Yhdistämällä paitamekkoon neuleen, tulee asusta hieman pehmeämpi sekä juhlavampikin paitamekko arkistuu ja saat lisää käyttöä paitamekollesi. Paitamekkoja löydät useimmilta tuotemerkeiltämme, tutustu esimerkiksi Masain ja Barbourin kauniisiin paitamekkoihin.

Jokaisella naisella kuuluu olla luottomekko, lempimekko, jolla ratkaisee helposti kiperimmätkin pukeutumisen pulmat. Luottomekko muuntautuu kädenkäänteessä juhlaan ja arkeen sopivaksi, juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Kauniisti leikattu mekko takaa sen, että mekko istuu hyvin, oli vartalotyyppisi mikä tahansa. Laadukkaaseen ja hyvin leikattuun mekkoon kannattaa panostaa.

Jumpsuit taipuu moneen arjessa ja juhlassa

On valintasi sitten rento jumpsuit tai perinteinen mekko, löydät meiltä molempia vaihtoehtoja niin arkeen, vapaa-aikaan, kuin juhlaankin. Tavoittelet sitten sporttista tyyliä tai arkisempaa lookia, tai vaihtoehtoisesti juhlaan sopivaa asua, löydät valikoimistamme taatusti sopivan kokonaisuuden. Yhdistä jumpsuitin kaveriksi farkkutakki, nahkatakki tai jakku ja saat kokonaisuuden muokattua tilanteen, tilaisuuden tai tilanteen mukaan sopivaksi. Jumpsuit on helppo asustaa rennosti tennareiden ja vaikkapa vyölaukun avulla, tai sitten juhlavammaksi korkokenkien ja näyttävän laukun kanssa.

Kuvioilla ja väreillä voit leikitellä loputtomasti. Ihanat, hempeät värit valtaavat kevään ja leikkisän kepeät värit kuuluvat ehdottomasti kesään. Murretut sävyt ovat syksyn tyyliniekkojen valinta ja selkeät perusvärit ehdottomasti talven juttu.