Farkut

Farkut

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi kokonaisuudekseen farkut. Farkkujen joustava materiaali ja tyylikkäät leikkaukset mahdollistavat monipuolisen käytön niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin. Nämä ovatkin monipuolisuudessaan monen lempihousut. Malleja ja istuvuuksia löytyy melkein yhtä monta kuin on erilaisia käyttäjiäkin Valikoimastamme löydät muutamia merkkejä mainitaksemme niin MAC:n, Mos Mosh:n, kuin Guess:n sekä Tommy Hilfigerin mallit. Klassiseen tyyliin sopii ikilemppari, monelle tutut ja turvalliset Gerry Weber tuotteet! Näyttävät kulutukset tai tyylikkäät yksityiskohdat tekevät niistä luottotuotteen, joka toimii monessa ja kulkee mukana menossa.

Farkut ovat todelliset arjen suosikit; ne sopivat niin työhön, vapaa-ajalle, kuin monipuolisesti erilaisiin menoihinkin. Malleista suosituin on edelleen kapea Slim fit -mallinen ja kapealahkeinen farkku, joka sopii hyvin arkeen ja on helppo yhdistää niin t-paitojen, neuleiden, jakkujen, kuin tunikoidenkin kaveriksi. Kapea farkku pidentää jalan pituutta ja luo ulottuvuutta muuhun asustukseen. Joustava materiaali mahdollistaa housujen käytön vaikka aamusta iltaan ja antaa käyttömukavuutta. Kapealahkeisen farkun hyviä puolia on käyttömukavuus ympäri vuoden. Voit pitää housuja niin tennareiden, korkkareiden, kuin nilkkureiden ja saapikkaidenkin kanssa ja aina ne näyttävät yhtä hyvältä. Kapealahkeisia farkkuja löydät etenkin MAC:n valikoimista.

Suoralla lahkeella oleva farkku on klassikko. Kun tarvitset turvallista arkihousua, on niin sanotulla normaalilla, suoralla, lahkeella oleva farkku hyvä vaihtoehto käyttöön. Suoralahkeinen housu sopii hyvin pidettäväksi matalakorkoisten kenkien kanssa, jolloin lahkeen pituus jää tyylikkääseen pituuteen. Hyvä valikoima suoralahkeisia farkkuja on Anna Montanan valikoimissa, joista moni onkin löytänyt suosikkimallinsa. Monen vartalolle sopivat leikkaukset ja tyylikkäät mallit takaavat, että ihastut varmasti. Materiaalina toimii joustava, mutta napakka kangas, joka kestää pesua ja käyttöä, juuri niin kuin farkun kuuluukin.

Bootcut -malli on nostanut uudelleen suosiotaan. Kauniisti ja maltillisesti levenevä lahje onkin monen suosikki – kapeiden farkkujen rinnalla. Bootcut -lahje asettuu kauniisti vaikka tennareiden kanssa ja toisaalta, vaikka jalassa olisi korkkarit, kehystää leveä lahje jalan ja saa korkeavyötäröisenä jalan näyttämään pituuttaan todellisuutta pidemmältä. Suosittu Bootcut -mallinen farkku toimii niin arjessa, kuin vapaa-ajalla ja miksei juhlassakin – kunhan asustat farkun tyylikkäästi ja kehystät tyylin kauniisti.

Malleja on monia – valitse vain suosikkisi! Kysythän rohkeasti lisää, asiakaspalvelumme ja myymälähenkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään omat lempifarkkusi.