Alusasut

Miesten alusasut

Tälle sivulle olemme koonneet omaksi kokonaisuudekseen miesten alusasut. Alusasu kategoriasta löydät kaikki laadukkaat alusasumerkit. Muotitalo Lehdon runsaasta valikoimasta löydät trendikkäimpien merkkien miesten boxerit. Laadukkaat alusasut ovat osa päivittäistä kokonaisuutta, jonka kuuluu istua hyvin ja tuntua miellyttävältä päällä. Laadukkailla alusasuilla viimeistelet tyylisi niin arjessa, vapaa-ajalla kuin juhlassakin ja luot omanlaisesi päivittäisen kokonaisuuden. Miellyttävät materiaalit, hyvin suunniteltu istuvuus ja tyylikkyys kuuluvat olennaisena osana hyvin istuviin alusasuihin. Alusasuille asetetaankin päivittäin monia vaatimuksia ja niiden kuuluu paitsi toimia moitteetta, sopia kantajalleen ongelmitta, myös säilyttää tyylikkyys tilanteessa, kuin tilanteessa. Laadukkaat Alusasut ovat osa sinua!

Puet päivittäin alushousut yllesi; niiden kuuluu tuntua moitteettomilta ja istua hyvin. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaat Tommy Hilfigerin ja Calvin Kleinin alushousut ja boxerit, joilla viimeistelet asukokonaisuutesi tilanteen ja tilaisuuden mukaan. Hyvin istuvat alushousut tuovat kantajalleen itsevarmuutta ja luovat pohjan päivittäiselle pukeutumiselle. Voisi melkein sanoa, että hyvin istuvat alushousut ovat tärkein päivittäinen vaate, jonka päällemme puemme.

Alusasuissa on lupa leikitellä väreillä ja kuoseilla. Miltä sinusta kuulostaisi mustat bokserit, joissa on värikäs logoilla koristeltu joustava vyötärönauha? Oletko enemmän klassisen ystävä, joka arvostaa selkeälinjaisuutta ja perusvärejä? Muotitalo Lehto tarjoaa valikoimissaan kaikkea näitä!

Miesten boxerit

Boksereita löytyy usealla lahkeen mitalla. On lyhyillä lahkeilla, keskimittaisilla lahkeilla sekä aivan lyhyillä lahkeilla. Mikä toimii sinulle parhaiten? Muotitalo Lehdon palvelevista myymälöistä löydät myös Black Horse -merkin kotimaiset laatu alusasut! Myymälämme löydät täältä.

Alusvaatteet kannattaa huoltaa asiaan kuuluvasti, jolloin ne kestävät käytössä pidempään! Alusvaatteiden huollossa kannattaa suosia mietoja pesuaineita sekä välttää huuhteluaineiden käyttöä. Huuhteluaineet veltostuttavat elastaanit, jolloin alusvaatteista tulee velttoja, eivätkä ne palaudu enää alkuperäiseen muotoonsa.

Mistä tietää milloin on aika uudistaa alusvaatteet? Helpoimmin tunnistat väsähtäneet alusvaatteet aaltoilevasta vyötärönauhasta. Muita tarkkailtavia asioita ovat housuosan kankaan kunto. Onko näkyvissä selkeitä reikiä? Alkaako päivä niin sanotusti paistaa läpi? Kun on aika uusia alusvaatteita, kannattaa niihin panostaa tilaamalla kerralla useammat tai useamman kappaleen paketteja. Muotitalo Lehdon verkkokaupasta saat toimituksen Postin välityksellä nopeastikin, jopa muutamassa päivässä! Toimitus- ja maksuehtomme löydät täältä.