Juhlamekot

Juhlamekot

Juhlamekot: Mekko on naisten luottovaate, joka toimii niin arkeen kuin juhlaankin. Asusteita vaihtelemalla saat tuotua mekkoon ripauksen persoonaasi ja sovitettua hieman arkisemmankin mekon juhlaan sopivaksi! Mekko on vaatteena todella muuntautumiskykyinen, minkä takia mekot ovat aina ajankohtainen hankinta ja vaatekaapin rakastettuja kulmakiviä vuodenajasta riippumatta.

Jokaisella naisella kuuluu olla luottomekko, lempimekko, jolla ratkaisee helposti kiperimmätkin pukeutumisen pulmat. Luottomekko muuntautuu kädenkäänteessä juhlaan ja arkeen sopivaksi, juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Kauniisti leikattu mekko takaa sen, että mekko istuu hyvin, oli vartalotyyppisi mikä tahansa. Laadukkaaseen ja hyvin leikattuun mekkoon kannattaa panostaa.

Mekko on täydellinen valinta juhlaan kuin juhlaan! Olemme varmoja, että valikoimamme upeat mekot inspiroivat sinua sukeltamaan mekkojen maailmaan! Onko tiedossa jokin juhla, kuten häät, kaste, rippijuhla tai valmistujaiset? Upeita kauniisti leikattuja, naisellisia ja juhlavia mekkoja löytyy valikoimistamme muun muassa Ted Bakerin valikoimistamme. Ripauksen seksikkyyttä tuo Guessin kiusoittelevat ja leikkisät mekot nuorekkaaseen makuun. Muotitalo Lehdolta löydät kauneimmat juhlamekot!

Juhlamekko on usein luottotuote jonka toivomme kestävän aikaa tai vaihtoehtoisesti sopivan täydellisesti tiettyyn tilaisuuteen. Näyttävä juhlamekko parhaimmillaan saa sinut hehkumaan ja antaa itsevarmuutta tilanteessa, kuin tilanteessa. Kun sinä tunnet olosi juhlassa täydellisen itsevarmaksi, on juhla taatusti onnistunut. Juhlamekon tulee istua moitteetta ja saada kantajansa parhaat puolet esiin. Materiaalin tulee olla moitteeton ja sopia juhlan luonteeseen saumattomasti. Tyylikäs juhlamekko on kantajalleen huomaamaton ja saa olosi tuntumaan itsevarmaksi.

Muotitalo Lehdon laajassa mekkovalikoimassa on mistä valita, oli kriteerinäsi sitten tuotemerkki tai mekon tyyppi. Mekkoja löytyy niin juhlaan, arkeen, työhön kuin vapaa-aikaankin. Tommy Hilfigerin ja Gantin rennot ja laadukkaat collegemekot sekä hupparimekot ovat arjen pelastajia, jotka toimivat sporttiseen tyyliin mahtavasti. Hupparimekko ja valkoiset tennarit ovat yhdistelmänä klassikko!

Mekkojen rinnalla jumpsuitit ovat mahtava vaihtoehto niin arkisena kuin juhlavampana versiona! Jumpsuitit ovat naisellisia, näyttäviä ja helppoja vaatteita. Mikäs sen helpompaa kesällä, kuin pukea jumpsuit ja sujauttaa lempikengät jalkaan. Kesäisemmänkin jumsuitin käyttöä voi helposti jatkaa viileämmille ilmoille pukemalla jumpsuitin alle kauluspaidan tai päälle neuleen.