ALE Kengät

ALE Kengät arkeen ja juhlaan!

Valikoimastamme löydät laadukkaat ALE kengät arkeen ja juhlaan! Olemme halunneet tarjota laadukkaiden merkkituotteiden parhaita paloja myös tässä kategoriassa. Valikoimistamme löydät niin Tommy Hilfigerin, kuin Calvin Kleininkin kengät moneen menoon ja käyttötarkoitukseen. Kengissä korostuvat laadukkaiden materiaalien lisäksi laadukas muotoilu, tyylikkäät yksityiskohdat, sekä näyttävät kuosit.

Kenkiä käytetään niin arjessa, kuin juhlassakin, riippumatta vuodenajasta. Kengille asetetaan monia vaatimuksia, joista vähäisimpänä ei suinkaan ole laadukkaiden materiaalien ja hyvän leikkauksen yhteensovittaminen. Arjessa kenkien kuuluu tuntua miellyttävältä päällä, jotta voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Hyvin istuvat kengät tukevat koko kokonaisuutta ja niiden kanssa on helppo yhdistellä erilaisia vaatteita kokonaisuudeksi. Hyvin istuvat kengät asusteena antavat sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi asun kokonaisuuden hallintaan. Kengät toimivat tällöin, kuin tyhjänä taustana tai tauluna, jolle rakentaa joko päivän tai erilaisiin tilaisuuksiin sopiva kokonaisuus erilaisia vaatekokonaisuuksia yhdistelemällä, unohtamatta muiden asusteiden merkitystä.

Yksityiskohdat ratkaisevat. Haluathan ilman muuta, että valitsemasi kengät tuntuvat miellyttäviltä päällä, ollen kuitenkin samalla näyttävät. Värikkäät kuosit elävöittävät valitsemasi tennareita, korkokenkiä tai allassandaaleita ja antavat kokonaisuudelle aivan uuden ilmeen. Tällöin voit yhdistää selkeitä vaatteita kenkien kaveriksi ja antaa kenkien loistaa päivän tai tilausuuden päätähtenä. Jos taas suosit yksivärisiä tai hillittyjä kenkiä, antaa valinta tilaa näyttäville vaatteille ja muille asusteille. Hillittyynkin kuviointiin on helppo yhdistää näyttäviä yksityiskohtia sisältäviä vaatteita, jolloin kokonaisuudesta saa tyylikkään ja huomiota herättävän. Viimeistellyillä asustekokonaisuuksilla saat viimeisteltyä aina koko kokonaisuuden ja nivottua tyylin hillitysti yhteen.

Luottokenkäsi voit pitää tyylin lähtökohtana niin arjessa, kuin juhlassakin ja ne toimivat poikkeuksetta aina! On vain sinusta kiinni miten kokoat kokonaisuuden valitsemasi kenkien ympärille. Kengillä voit olla hillityn tyylikäs niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin; toisaalta kengät asusteena antavat mahdollisuuden leikitellä niin leikkauksilla, materiaaleilla, muodoilla, kuin väreilläkin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Tyylikkäillä kengillä voit hillitysti herättää luottamusta tai näyttää leikkisän luonteesi värein ja materiaalivalinnoin. Onnistunut kenkävalinta antaa sinulle mahdollisuuden löytää luottovaatteesi jopa vuosiksi eteenpäin ja tuo varmuutta askeleisiisi, missä ikinä liikutkin!