Pellavapaidat

Pellavapaidat

Pellava on materiaalina yksi kesän suosikeista. Ihanan rento ja kevyt pellava taipuu moneen – niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin. Materiaalina pellava on paitsi hengittävä, myös miellyttävä päällä. Pellavan pinta on eläväinen ja käyttäjäystävällinen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pukeutua tyylikkään rennosti kauden suosikkivaatteeseen. Tälle sivulle olemme koonneet naisten pellavatuotteet ja tuoneet ne yhteen. Tutustu tarkemmin ja valitse oma suosikkisi näiden kauniiden paitojen, mekkojen ja housujen joukosta. On tyylisi sitten klassinen tai kesäisen leikittelevä, löydät varmasti valikoimastamme kesän lempituotteesi!

Pellavapaidat ovat kesän suosikkituotteita

Pellavapaidat kattavat kesäisen valikoiman naisten pellavapaitoja. Löydät laadukkaat tuotteet niin Hegleriltä, Barbourilta ja Nansolta. Pellava on vaivaton ja kevyt materiaali, joka tuntuu päällä miellyttävältä lämpimälläkin ilmalla. Pellava kuuluukin monen suosikkimateriaaleihin. Pellava on laadukas materiaali, josta on moneksi – niin arjessa, kuin juhlassakin.

Meillä on kattava valikoima laadukkaimpien merkkituotteiden paitoja aina edullisista arkipaidoista näyttäviin ja juhlaviin juhlapaitoihin. Kun sinulla on etsinnässä täydellinen paita joko arkeen tai juhlaan, niin löydät taatusti valikoimistamme mieleisen tuotteen. olemme jaotelleet paidat omiin alakategorioihin , jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää oma suosikkisi laajasta tarjonnasta. Tutustu tarkemmin tuotteisiin ja ihastu! Hyvin leikattu ja istuva paita antaa arjessa kantajalleen itsevarmuutta ja juhlassa luo juhlan tunnun.

Kangaspaidat kattavat pääosin laadukkaat paitapuserot muun muassa BarbouriltaVILAlta ja GANTilta. Löydät kattavan valikoiman tuotteita, joista ei klassisuutta puutu – toisaalta taas paitiksissa on helppo leikitellä väreillä, kuoseilla ja leikkauksilla. Etsit sitten laadukasta, klassista paitapuseroa tai leikittelevämpää mallia, meiltä löydät taatusti suosikkisi.

T-paidat ja topit kattavat laajan valikoiman suosikkimerkkien t-paitoja. Muun muassa GUESSEsprit ja VILA tarjoavat laajan kattauksen tyylikkäitä ja kauniita t-paitoja niin arkikäyttöön, kuin vapaa-ajallekin. Tyylikäs t-paita on vaatekaapin luottotuote, joka toimii hyvänä pohjana muun asukokonaisuuden kokoamiseen. Pelkistetty pohja antaa mahdollisuuden muille asusteille, väreillä ja kuoseilla leikittely taas tilaa yhdistelylle.

Pellava on parhaimmillaan materiaalina arjen luksusta. Siisti pellavapaita on monikäyttöinen ja monipuolinen tuote joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on helppo yhdistää tyylikkääksi kokonaisuudeksi.