ALE Hameet

ALE Hameet arkeen ja juhlaan!

Valikoimastamme löydät laadukkaita ALE Hameita arkeen ja juhlaan! Olemme halunneet tarjota laadukkaiden merkkituotteiden parhaita paloja myös tässä kategoriassa. Valikoimistamme löydät niin Vero Modan, Comman, kuin GANTin ja Espritinkin hameet moneen menoon ja käyttötarkoitukseen. Hameissa korostuu laadukkaiden materiaalien lisäksi hyvät leikkaukset ja tyylikkäät kuosit.

Hametta käytetään niin arjessa, kuin juhlassakin, riippumatta vuodenajasta. Hameelle asetetaan monia vaatimuksia, joista vähäisimpänä ei suinkaan ole laadukkaiden materiaalien ja hyvän leikkauksen yhteensovittaminen. Arjessa hameen kuuluu tuntua miellyttävältä päällä, jotta voit rentoutua ja keskittyä olennaiseen niin työssä, kuin vapaa-ajallakin. Hyvin istuva hame tukee koko kokonaisuutta ja sen kanssa on helppo yhdistellä erilaisia yläosia kokonaisuudeksi. Hyvin istuva hame antaa sinulle mahdollisuuden käyttää luovuuttasi asun kokonaisuuden hallintaan. Hame toimii tällöin, kuin tyhjänä taustana tai tauluna, jolle rakentaa päivän tai erilaisiin tilaisuuksiin sopiva kokonaisuus erilaisia yläosia yhdistelemällä, unohtamatta asusteiden merkitystä.

Yksityiskohdat ratkaisevat. Haluatko, että hameesi tuntuu joustavalta ja miellyttävältä päällä, jotta siinä on helppo myös liikkua. Toisinaan tukeva materiaali kokoaa kokonaisuuden ja antaa reilusti ryhtiä koko kokonaisuuteen. Värikkäät kuosit elävöittävät hametta ja antavat kokonaisuudelle aivan uuden ilmeen. Tällöin voit yhdistää selkeitä asusteita hameen kaveriksi ja antaa hameen loistaa päivän tai tilausuuden päätähtenä. Jos taas suosit yksivärisiä tai hillittyjä hameita, antaa valinta tilaa näyttäville puseroille, jakuille ja asusteille. Hillittyynkin kuviointiin on helppo yhdistää näyttäviä yksityiskohtia sisältäviä yläosia, jolloin kokonaisuudesta saa tyylikkään ja huomiota herättävän. Asusteilla saat viimeisteltyä aina koko kokonaisuuden ja nivottua tyylin hillitysti yhteen.

Hame on myös asuste, joka on mukava päällä. Luottohameesi voit pitää tyylin lähtökohtana niin arjessa, kuin juhlassakin ja se toimii poikkeuksetta aina! On vain sinusta kiinni miten kokoat kokonaisuuden hameen ympärille. Hameella voit olla hillityn tyylikäs niin arjessa, kuin vapaa-ajallakin; toisaalta hame antaa mahdollisuuden leikitellä niin leikkauksilla, materiaaleilla, muodoilla, kuin väreilläkin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Hameella voi hillitysti herättää luottamusta tai näyttää leikkisän luonteesi värein ja leikkauksin. Onnistunut hamevalinta antaa sinulle mahdollisuuden löytää luottovaatteesi jopa vuosiksi eteenpäin!