Shortsit

Shortsit

 Shortseissa nähdään pelkistettyä tyyliä ja tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka toimivat niin vapaa-ajalla, kuin harrastustenkin parissa. Shortsien sukulainen Caprishortsit ovat vaihtoehto, kun etsit kevyempää, kuin housut, mutta haluat kuitenkin, jotain muuta, kuin shortsit. Caprit ovat saavuttaneet suuren suosion, eikä ihme. Rennot caprit, reisitaskuilla ja ilman sopivat hyvin kesäiseen ilmaan, kun ei ole liian lämmintä, mutta kuitenkin haluat kevyempää päälle, kuin housut. Caprien materiaali vaihtelee rennosta pellavasta aina farkkuun ja joustavaan jerseykankaaseen. Caprit sopivat niin arkeen kuin vapaa-ajalle – vain mielikuvitus on rajana ja sinä päätät kuinka kokoat kokonaisuuden ja asustat viimeisen silauksen.

Shortseissa parasta on rentous. Shortsit sopivat hyvin niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Yhdistä shortseihin rento t-paita, huppari tai kauluspaita ja olet valmis kesään! Rennot chinoshortsit sopivat hyvin niin kaupunkiin, kuin rannalle ja joustavat collegeshortsit ovat omiaan rentoon lomafiilikseen ja kotoiluun. Farkkushortsit ovat klassiset ja aina tyylikkäät. Joustavat farkkushortsit sopivat rentoon menoon niin kaupunkiin, kuin rannallekin. Shortseissa korostuu käyttömukavuus ja arjen helppous.

Kesän ykköshousuissa kokokaan ei ole este!

Kun sinulle tärkeintä on arjen helppous, valitse caprit tai shortsit. Kesällä rento pukeutuminen korostuu ja materiaalien miellyttävyys ratkaisee; olit sitten menossa lämpöiseen lomalle tai terassille ystävien kanssa, on mukavuus ja tyylikkyys avainasemassa. Klassiset ratkaisut kirkastettuna raikkailla yksityiskohdilla tuovat uudenlaista twistiä pukeutumiseen. Capreihin ja shortseihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia ja muodostaa tyylikäs kokonaisuus. Väreillä voit leikitellä loputtomiin, samoin kuin kuoseilla. Klassisia yksivärisiä vaihtoehtoja voit asustaa kirkkain yksityiskohdin, jolloin lisäät asuusi näyttävyyttä ja terävyyttä.

Muotitalo Lehdon kattavasta shortsivalikoimasta löydät malleja, värejä ja materiaaleja moneen makuun ja kokotarpeeseen! Muotitalo Lehdon valikoimista löytyy miesten koot jopa 7XL asti valikoiduista merkeistä. Oletko jo tutustunut esimerkiksi tykättyyn merkkiimme Camel Active? Tutustu myös myymälöissämme All Size -merkkiin.

Palvelevat Muotitalo Lehto myymälämme sekä verkkokauppamme asiakaspalvelu auttavat sinua jos kaipaat apua shortsimallien ja kokojen valinnan kanssa. Verkkokauppatilaukset toimitamme nopeasti jopa muutamassa arkipäivässä. Tilausten toimitukset alkaen 0€. Muotitalo Lehto palvelee sinua pukeutumisen kysymyksissäsi!