Solmiot ja rusetit

Solmiot ja rusetit viimeistelevät juhla- ja työpukeutumisesi

Valikoimiimme kuuluvat muun muossa Matexin ja Petrifunin laadukkaat solmiot ja rusetit, sekä taskuliinat. Haluamme tarjota vain parasta niin arkeen, työhön, vapaa-aikaan, kuin juhlaankin. Tutustu tarkemmin tuotteisiimme ja lisää ripaus leikkisyyttä, tyylikkyyttä ja arvokkuutta rusetilla, solmiolla tai taskuliinalla tilanteen mukaan.

Solmioilla ja ruseteilla viimeistelet asusi juhlaan ja työhön. Värien- ja kuosien kanssa leikitellessä tuot persoonaasi esiin pukeutumisessa. Rauhallisuutta pukeutumiseen saat kun yhdistät puvun kanssa samansävyisen solmion tai rusetin. Kaipaatko apua valinnnan tekemisen kanssa? Asiakaspalvelumme auttaa! Asiakaspalveluumme voit soittaa arkisin 8 – 16 sekä lähettää sähköpostia 24/7. Palvelevista myymälöistämme saat stailausapua ja henkilökohtaista palvelua ammattitaitoisilta myyjiltämme! Myymälämme löydät täältä.

Solmio tai kravatti -rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Solmio eli kravatti on asuste, mikä löytyy useimpien miesten vaatekaapista. Valikoimasta löytyy klassiset yksiväriset siniset, mustat sekä pirteät punaiset kravatit. Solmioita löytyy useamman levyisiä, kapeita sekä leveitä. Solmioiden leveyksiin on vaikuttanut vallitsevat trendit, mutta nykyisin jokainen valitsee omien mieltymysten mukaisen leveyden solmioonsa.

Asusteilla saat viimeisteltyä tyylin niin arjessa, kuin juhlassakin; silti tästä kategoriasta löydät myös oivia lahjavinkkejä, silloin kun haluat vain ideoita tai vinkkejä hänelle, jolla on jo kaikkea. Asuste on monipuolinen lisä arkeen ja tyyliin, niin työssä, vapaa-ajalla kuin juhlassakin. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa monia mahdollisuuksia niin vapaa-aikaan, kuin arkeen ja juhlaankin, tutustu valikoimaamme ja ihastu!

Solmut ja taitokset

Aina ei tiedä kumpi on enemmän solmussa, solmio vai kädet. Solmuvaihtoja on monta ja jokaisella on varmasti oma suosikkinsa. Netti on pullollaan erilaisia solmimisohjeita, mutta jos kuitenkin kaipaat henkilökohtaista opastusta ja apua solmion solmun kanssa, voit aina kääntyä myymälöidemme henkilökunnan puoleen.

Miten asetella taskuliina? Taskuliinan asettulussa ja taittelussa vain mielikuvitus on rajana. Riipuen taskuliinan materiaalista, saat tehtyä teräviäkin taitoksia. Taskuliinan ollessa liukasta silkkiä kannattaa suosia rentoa asettelua; aseta taskuliina neliönä pöydälle, nosta keskeltä ja anna reunojen laskeutua rennosti nippuun, sen jälkeen taskuliina on valmis paikoilleen asetettavaksi. Mikä on sinun tyylisi? Tutustu valikoimaamme ja löydä omasi!