Huivit

Huivit

Huivit mielletään monesti asusteista tärkeimmäksi ja huivilla saatkin helposti lisättyä viimeistellyn vaikutelman asuun, kuin asuun. Niin arjessa, kuin juhlassakin. Huivi kulkee helposti mukana arjessa, antaen viimeisen silauksen vaikkapa työlookiin tai vapaa-ajan asuun. Tilanteessa, kuin tilanteessa, saat tehtyä lopullisen silauksen huivin avulla. Voit lisätä ripauksen näyttävyyttä, koristeellisuutta tai tyylikkyyttä onnistuneella huivivalinnalla.

Huivilla lisäät näyttävyyttä asuun kuin asuun, niin arjessa kuin juhlassakin. Muutamia merkkejä mainitaksemme, valikoimissamme ovat niin Fraasin, KN Collectionin, kuin Bugatin ja Calvin Kleinin huivitkin. Huivi viimeistelee tyylisi niin arjen keskellä työssä, vapaa-ajalla, kuin juhla-asunkin. Valitse tilanteen mukaan arkeen muhkeaa ja lämmintä – juhlaan kevyttä ja tyylikästä.

Arkihuivina toimii monesti helppokäyttöinen tuubihuivi, joiden suosio on noussut paljon viimeisten vuosien aikana. Yhdistele helpolla tuubihuivilla asuun raikkautta tai ripaus väriä – tilanteen mukaan. Värikkäät tuubihuivit ovat helppokäyttöisiä ja mahtuvat pieneen tilaan mukaan. Arjessa tämä kevyt ja miellyttävä huivi on helppo ottaa mukaan ja tarvittaessa viimeistellä kokonaisuus.

Silkkihuivi on laadukas ja tyylikäs valinta niin arkeen, kuin juhlaankin. Silkkihuivilla lisäät helposti ripauksen luksusta arkeen tai viimeistellyn ilmeen juhlavaatteeseen. Kauniit ja kevyet silkkihuivit antavat väriä kasvoille ja viimeistelevät kokonaisuuden helposti tyylikkäällä tavalla. Materiaalina silkki on paitsi hienostunut, myös kevyt päällä. Oikein huollettuna silkkihuivi säilyy pitkään ja pitää tyylinsä vuodesta toiseen.

Muhkeammalla huivilla lisäät asuusi paitsi ripauksen elävyyttä, myös lämpöä. Lämmin huivi lämmittää viileälläkin ilmalla ja antaa asullesi viimeistellyn loppusilauksen. Ruutu on kuosina klassikko, joka kestää aikaa. Laadukas lämmin huivi voi olla yhtä lailla asun viimestelijä ja tyylin ylläpitäjä. Keväällä, syksyllä ja talvella on olennaista, että huivi nimenomaan on myös paitsi asusteen viimeistelijä, myös materiaaliltaan lämmin ja miellyttävä päällä.

Väreillä voit leikitellä loputtomiin. Kun haluat lisätä asuusi raikkautta, lisää kirkkaan värinen huivi asuusi, joka piristää ilmeen välittömästi. Puhtaat ja kirkkaat värisävyt ovat parhaita asun piristäjiä. Murretut sävyt puolestaan antavat lämpöä ilmeeseen ja pehmeyttä muuhun asuun. Murretun sävyisillä huiveilla saat aikaan lämpöä ja pehmeyttä ja viimeistelet asun syksyllä ja talvella helposti.