Pellavamekot

Pellavamekot tuovat kesäfiiliksen

Pellava on materiaalina yksi kesän suosikeista. Ihanan rento ja kevyt pellava taipuu moneen – niin arkeen, vapaa-ajalle, kuin juhlaankin. Materiaalina pellava on paitsi hengittävä, myös miellyttävä päällä. Pellavan pinta on eläväinen ja käyttäjäystävällinen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pukeutua tyylikkään rennosti kauden suosikkivaatteeseen – pellavamekkoon! Tutustu tarkemmin ja valitse oma suosikkisi näiden kauniiden mekkojen joukosta. On tyylisi sitten klassinen tai kesäisen leikittelevä, löydät varmasti valikoimastamme kesän lempituotteesi! Pellavamekot ovat Muotitalo Lehdon valikoimissa hyvin edustettuina!

Mekko on naisten luottovaate, joka toimii niin arkeen kuin juhlaankin. Asusteita vaihtelemalla saat tuotua mekkoon ripauksen persoonaasi ja sovitettua hieman arkisemmankin mekon juhlaan sopivaksi! Mekko on vaatteena todella muuntautumiskykyinen, minkä takia mekot ovat aina ajankohtainen hankinta ja vaatekaapin rakastettuja kulmakiviä vuodenajasta riippumatta.

Jokaisella naisella kuuluu olla luottomekko, lempimekko, jolla ratkaisee helposti kiperimmätkin pukeutumisen pulmat. Luottomekko muuntautuu kädenkäänteessä juhlaan ja arkeen sopivaksi, juuri sinun tyyliisi sopivaksi. Kauniisti leikattu mekko takaa sen, että mekko istuu hyvin, oli vartalotyyppisi mikä tahansa. Laadukkaaseen ja hyvin leikattuun mekkoon kannattaa panostaa. Oletko tutustunut Nanson kauniisiin ja ajattomiin pellavamekkoihin? Ihastut varmasti!

Muotitalo Lehdon laajassa mekkovalikoimassa on mistä valita, oli kriteerinäsi sitten tuotemerkki tai mekon tyyppi. Mekkoja löytyy niin juhlaan, arkeen, työhön kuin vapaa-aikaankin. Tommy Hilfigerin ja Gantin rennot ja laadukkaat puuvilla ja pellavamekot ovat arjen pelastajia, jotka toimivat klassiseen tyyliin mahtavasti. Pellavamekko ja valkoiset tennarit ovat yhdistelmänä klassikko!

Mekkojen rinnalla jumpsuitit ovat mahtava vaihtoehto niin arkisena kuin juhlavampana versiona! Jumpsuitit ovat naisellisia, näyttäviä ja helppoja vaatteita. Mikäs sen helpompaa kesällä, kuin pukea jumpsuit ja sujauttaa lempikengät jalkaan. Kesäisemmänkin jumsuitin käyttöä voi helposti jatkaa viileämmille ilmoille pukemalla jumpsuitin alle kauluspaidan tai päälle neuleen.