Nanso

Suomalaista laatua jo vuodesta 1921

Nanso on suomalaisten naisten luottomerkki ja yksi suosituimmista kotimaisista brändeistä, Nanson taival on alkanut jo vuonna 1921. Nanson mallistot ovat selkeitä, skandinaavisia sekä ajattomia. Nanson mallistot ovat suomalaista suunnittelutyötä Helsingin Sörnäisistä. Kukapa ei arvostaisi kotimaista suunnittelutyötä ja mallistoja, mitkä istuu ja asettuu kauniisti naisten figuuriin. Hyvin istuvat ja mukavat vaatteet ovat paitsi kauniita myös ilo käyttäjälleen. Laadukkaat materiaalit tuotteissa ovat kestäviä ja oikein huollettuina paranevat vain käytössä. Noudattamalla valmistajan tuotteille määrittelemiä pesu- ja hoito ohjeita onnistut varmasti!

Mallistojen värimaailmat ovat selkeitä ja kauniita. Printtituotteet antavat omaleimaisen viimeistelyn uniikkien printtien muodossa mallistoihin. Kauniit luonnolliset värisävyt yhdistettyinä ajattomiin kuoseihin on mahdollistanut Nanson nousemisen lemppareiden asemaan. Nanson vaatteissa käytetään vastuullisesti tuotettuja materiaaleja kuten luomupuuvillaa, kierrätettyä polyesteriä, pellavaa sekä EcoVero viskoosia, mitkä tekevät Nanson vaatteista ympäristöllekin parempia. Voit lukea lisää ekologisuudesta täältä.

Ihastu kauden Nanso uutuuksiin!

Ei kesää ilman uutta lempimekkoa! Oletko tutustunut upeisiin Nanso mekkoihin, joiden mallit ovat ajattomia, skandinaavisia sekä kauniisti leikattuja! Nanson vaatteet ovat klassikoita modernilla twistillä, mitkä soveltuvat kaikille naisille, jotka arvostavat Suomalaista designia ja laadukkaita materiaaleja, ikään katsomatta. Nanson moniipuolisesta valikoimasta löydät niin kuosilliset tunikat, raikkaat kesämekot sekä mekot kaikkiin arjen hetkiin. Nanson Pellavamekko on kesän lemppareita, joita löytyy useammassa pituudessa sekä mallissa. Nanson päivittyvästä valikoimista löydät myös klassiset hyvin istuvat trikoohousut monessa eri mitassa, oli sinulla tarve sitten capri-housuihin, shortseihin tai pitkiin housuihin. Nanson trikootuotteilla päivität vaatekaappisi perustuotteet – kaiken pohjan – kuntoon. Oletko tutustunut jo valikoimamme raikkaisiin Nanso topit, t-paidat, trikoopaidat? Laadukas valkoinen t-paita on klassikko, mikä sopii monen asun perustaksi.

Viileämmille ilmoille Nanson valikoimista löytyy pehmeitä neuleita, laadukkaita neuletunikoita sekä kauniisti leikattuja upeita takkeja! Maxi tikkitakki kuuluu Nanson suosikeihin, oletko sinä tutustunut, somessakin paljon näkyneeseen tikkitakkiin, joka on ihastuttanut naisia ympäri Suomea. Syksyn Nanso valikoiman tuotteet tulevat näyttäytymään pehmeiden linjojen, runsaiden hihojen sekä rennon linjakkaiden takkien muodossa. Tule ja ihastu Nanson kauniiseen mallistoon.