Miesten talvitakit

Miesten talvitakit

Tältä sivulta löydät valikoimamme lämpimät talvitakit.

Talvitakki on yksi vuoden tärkeimmistä hankinnoistamme. Onkin tärkeää miettiä, mitkä ovat itselle ne tärkeimmät ominaisuudet talvitakissa ja sen tyylissä – käyttötarkoitusta unohtamatta! Kaipaatko talvitakkia urheilullisempaan menoon, tuuleen ja tuiskuun? Vai koostuuko päiväsi esimerkiksi business -tapaamisista? Löydät kattavasta miesten takkivalikoimastamme runsaasti hienoja ja lämpimiä vaihtoehtoja, juuri sinun tarpeisiisi. Miesten talvitakit löydät verkkokaupastamme sekä palvelevasta Muotitalo Lehto -myymälästä, Tervetuloa tutustumaan!  

Untuvatakit ovat oiva valinta paukkupakkasille mahtavan lämpöarvonsa ansioista. Untuvatakilla on hienoja ominaisuuksia. Untuvatakit muun muassa eristävät viimaa ja mukautuvat kantajansa lämpötilaan. Untuvatakit ovat näin ollen ilmavia käyttää Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Untuvatakki on tyylikäs ja ajaton valinta, mikä kestää aikaa ja käyttöä. Untuvatakin huoltoa yleensä pelätään ja siksi moni kääntyykin helppohoitoisemman toppatakin puoleen. Untuvatakin huolto on kuitenkin luultua helpompaa, joten sitä ei kannata pelätä. Olemme koonneet sivuillemme kattavat ohjeet, joista saat varmasti vinkkejä untuvatakin huoltoon. Tutustu untuvatakin huolto -ja säilytysohjeisiin  ja miesten untuvatakkivalikoimaamme.

Toppatakki on aina varma valinta talveen. Toppatakki on usein untuvatakkia huolettomampi käyttää ja huoltaa. Ekologisuus mietityttää useita ja voimmekin iloksemme kertoa, että useissa toppatakeissamme käytettään kierrätettyjä materiaaleja ja ekologisesti järkeviä toppauksia. Tommy Hilfigerin High loft jacket on hieno esimerkki vastuullisempien materiaalien käytöstä talvitakeissa. Takissa käytetystä Sorona -kuidusta voit lukea lisää täältä.

Parkatakit ovat usein malliltaan pidempiä ja henkivät sporttisuutta sekä rentoutta. Parkatakki on mainio valinta sinulle, joka vietät aikaasi paljon ulkoillen.  Kun kaipaat helppoutta ja lämpöä niin takkiisi kuin tyyliisi, valitse parkatakki.

Villakangastakki on klassinen ja ajaton takkimalli, mikä soveltuu käytettäväksi leutoina talvipäivinä. Unohtamatta viilenevää syyssäätä sekä lämpenevää kevätsäätä. Villakangastakkivalikoimastamme löydät muun muassa aina muodikkaat harmaan –sekä mustan värisävyt yhdistettäväksi osaksi asuasi. Pukeudut sitten business -lookkiin tai rennosti collegeen, on villakangastakki varma valinta sinulle jokaiseen menoon. Lisää lämpöä villakangastakkiin saat tuotua yhdistämällä villakangastakin alle kevyen, osittain tikatun neuloshihatakin tai kevytuntuvatakin. Kevyet miesten takkimme löydät kategoriasta Kevyet takit.

Trendikkäät tikkitakit ovat tyylitietoisen valinta syys- ja kevät säähän. Tikkitakki on klassinen ja ajaton. Tutustu esimerkiksi suosittuihin Gantin tikkitakkeihimme.