Gant

Tämä kansainvälinen, vuonna 1949, perustettu vaatemerkki valmistaa miehille ja naisille rentoja sekä tyylikkäitä vaatteita. Tämän brändin tuotteet ovat ajattomia klassikoita, mitkä kestävät vuodesta toiseen. Valikoimasta löydät niin rennot collegepuserot kuin tyylikkäät kangaspaidatkin. Gantin kaikki tuotteet ovat tarkasti viimeisteltyjä.

Gant – Tämä kansainvälinen, vuonna 1949, perustettu vaatemerkki valmistaa miehille ja naisille rentoja sekä tyylikkäitä vaatteita. Tämän brändin tuotteet ovat ajattomia klassikoita, mitkä kestävät vuodesta toiseen. Valikoimasta löydät niin rennot collegepuserot kuin tyylikkäät kangaspaidatkin. Gantin kaikki tuotteet ovat tarkasti viimeisteltyjä.

Brändin lähtökohtana on alusta asti olleet laadukkaat tuotteet viimeistellyine yksityiskohtineen. Gantin tarina lähti liikkeelle kauluspaidoista ja on kantanut aina tähän päivään asti. Merkki on ollut edelläkävijä monessa asiassa ja eri aikakausilla; Kun etsit laadukasta miesten kauluspaitaa tai vaikkapa naisten hupparia, on GANT varma valinta.

Miesten kauluspaita on ajaton klassikko

Kauluspaita on vaatekaapin klassikkovaatteita ja kulmakiviä. Vaatekaapista tulisikin aina löytyä klassinen valkoinen kauluspaita, joka on aina oikea vaihtoehto, tilanteessa kuin tilanteessa. Kauluspaita on vaatteena erittäin monipuolinen sen soveltuessa niin arkeen kuin juhlaankin! Kauluspaita kuuluu aina osaksi juhlapukeutumista puvun alle. Hyvin leikattu ja oikein istuva kauluspaita on kantajansa päällä ryhdikäs. Juhlalookkia rennomman asun saat kun yhdistät kauluspaidan pikkutakin ja farkkujen tai chinojen kaveriksi. kaulusopaitaa on helppo asustaa myös viilempiä ilmoja silmällä pitäen. Pue kauluspaidan päälle klassinen neulepaita tai puoliketjulla varustettu kauluksellinen neulepusero ja saat asuusi lämpöä ja pehmeyttä. Tutustu runsaaseen neulevalikoimaamme tästä. Kesäiseen ja rentoon lookkiin sopii mainoisti lyhythihaiset kauluspaidat yhdistettynä shortseihin. Haluatko jotain uutta ideaa kesämiehen vaatetukseen? Kokeile yhdistää kuosillinen, lyhyhyillä hihoilla varustettu kauluspaita rentoihin cargo shortseihin!

Kauluspaidan tulee olla istuva, jotta siinä on miellyttävä olla ja liikkua. Kauluspaitaa valitessa tulee huolehtia, että paidan mittasuhteet ovat kunnossa. On huomioitava, että kaulukset ovat oikean kokoiset ja paidan runko juuri sinulle sopiva! Kauluksen ympärys on sopiva kun pari sormea mahtuu kauluksen ja kaulan väliin, ylimmän napin ollessa kiinni. Kauluspaitoja löytyy monella eri istuvuudella, modern fit, slim fit, extra slim fit sekä regular fit, jos istuvuuksien viidakko tuottaa päänvaivaa, voit olla asiakaspalveluumme tai myymälöihimme yhteydessä ja autamme valintasi kanssa! Inspiroidu laajasta kauluspaita-valikoimastamme ja löydä uusi lepparisi!

Gant