Korut

Korut

Kauniit korut tuovat juhlan tuntua arkeen ja viimeistelevät kauniisti myös juhlatyylin. Ne ovat olleet vuosien saatossa yleinen ja arvostettu lahjavalinta monissa eri juhlatilaisuuksissa. Valikoimastamme löydät kauniit Ted Bakerin rannekorut, korvakorut kuin kaulakorutkin. Meiltä löydät myös paljon Pieceksen korvakoruja niin arkeen kuin juhlaankin. Kaikki nämä sopivat myös lahjaksi, kun haluan antaa lahjaksi laatua ja kimallusta. Miksipä et siis viimeistelisi tyyliäsi valikoimme upeilla koruilla. Arkeen löydät valikoimastamme hillitymmät ja klassisemmat korut ja taas juhlaan näyttävät, isot ja ehkä vähän rönsyilevätkin korut.

Avoimemman kaula-aukon kaveriksi voi hyvin yhdistää näyttävän kaulakorun ja hillitymmän asun kaveriksi taas näyttävämmät ja isommat korvakorut. Rannekorulla voi korvata esimerkiksi kellon juhlassa. Koruista on moneen!

Ted Bakerin koruvalikoima

Nämä kauniit ja ylelliset Ted Bakerin koruvalikoiman tuotteet ovat ajattomia ja hillityn näyttäviä. Ted Bakerin koruvalikoimastamme löydät Ted Bakerille tutuksi tulleen rusettimallin, mikä on viimeistelty näyttävin kirkkain kristallein. Näihin rusettikorviksiin löytyy myös sopiva kaulakoru, jossa on tämä rusettiriipus. Rusettiriipus on viimeistelty Swarovskin kristallein.

Sydänkorut ovat klassinen valinta niin arkeen kuin juhlaan. Sydänkoruja löydät Ted Bakerin valikoimasta niin riipuksista, rannekoruista kuin korvakoruistakin. Löytyy hillitympää sydäntä ilman kristalleja ja totta kai myös malleja, joista nämä ihanan säihkyvät kristallit löytyvät.

Valikoimasta löydät niin kullankeltaiset, hopeat kuin ruusukultaisetkin tuotteet. Jokaisen makuun löytyy varmasti sopivat.

Ted Bakerin koruista saat valittua myös kauniit yhteen sopivat setit joko itselle tai lahjaksi. Korut tulevat kauniissa lahjapakkauksissa, joten ne on myös kiva antaa eteenpäin.

Pieces koruvalikoima

Pieceksen koruvalikoimasta löydät niin hillityt kuin näyttävätkin korvakorut että kaulakorut. Pieceksen korut ovat kivan hintaisia ja niillä saat edullisesti viimeisteltyä asusi niin arkeen kuin juhlaankin. Valikoimasta löytyy säkenöiviä strassikorvakoruja, tyylikkäitä korvarenkaita sekä näyttäviä kaulakoruja. Pieceksen valikoimasta löydät kahden ja kolmen korvakorun settejä. Koruja löytyy niin kullan kuin hopeankin sävyissä.

Pieceksen koruvalikoima täydentyy aina sen hetkisten trendien pohjalta, jolloin tältä tuotemerkiltä löydät varmasti juuri sen hetken suosituimmat ja tyylikkäimmät korut. Pieceksen korut ovat myös oiva lahja pieneen muistamiseen edullisen hintansa puolesta.