Keinonahkahousut

Keinonahkahousut. Valikoimistamme löydät monipuoliset keinonahkahousut ja -leggingsit. Nämä suositut housut sopivat lähes tilanteeseen, kuin tilanteeseen ja ovat helppo yhdistää erilaisten yläosien kanssa kokonaisuudeksi. Löydät meiltä farkkuja, joissa on keinonahkapinnoite ja toisaalta kevyitä ja joustavia leggingsejä vaikkapa tunikan ja mekon alle yhdistettäväksi.

Keinonahkafarkut – arkeen ja juhlaan

Farkut ovat todelliset arjen suosikit; ne sopivat niin työhön, vapaa-ajalle, kuin monipuolisesti erilaisiin menoihinkin. Malleista suosituin on edelleen kapea Slim fit -mallinen ja kapealahkeinen farkku, joka sopii hyvin arkeen ja on helppo yhdistää niin t-paitojen, neuleiden, jakkujen, kuin tunikoidenkin kaveriksi. Kapea farkku pidentää jalan pituutta ja luo ulottuvuutta muuhun asustukseen. Joustava materiaali mahdollistaa housujen käytön vaikka aamusta iltaan ja antaa käyttömukavuutta. Kapealahkeisen farkun hyviä puolia on käyttömukavuus ympäri vuoden. Voit pitää housuja niin tennareiden, korkkareiden, kuin nilkkureiden ja saapikkaidenkin kanssa ja aina ne näyttävät yhtä hyvältä. Kapealahkeisia farkkuja löydät etenkin MAC:n valikoimista.

Suoralla lahkeella oleva farkku on klassikko. Kun tarvitset turvallista arkihousua, on niin sanotulla normaalilla, suoralla, lahkeella oleva farkku hyvä vaihtoehto käyttöön. Suoralahkeinen housu sopii hyvin pidettäväksi matalakorkoisten kenkien kanssa, jolloin lahkeen pituus jää tyylikkääseen pituuteen.

Bootcut -malli on nostanut uudelleen suosiotaan. Kauniisti ja maltillisesti levenevä lahje onkin monen suosikki – kapeiden farkkujen rinnalla. Bootcut -lahje asettuu kauniisti vaikka tennareiden kanssa ja toisaalta, vaikka jalassa olisi korkkarit, kehystää leveä lahje jalan ja saa korkeavyötäröisenä jalan näyttämään pituuttaan todellisuutta pidemmältä. Suosittu Bootcut -mallinen farkku toimii niin arjessa, kuin vapaa-ajalla ja miksei juhlassakin – kunhan asustat farkun tyylikkäästi ja kehystät tyylin kauniisti.

Keinonahkaleggingsit ovat arjen suosikit

Jerseyhousut ja leggingsit ovat kasvattaneet vuosi vuodelta suosiotaan monikäyttöisinä housuina, joita voit pitää ajasta ja paikasta, sekä tilaisuudesta riippumatta. Jerseyhousut ovat todellinen monikäyttötuote, joka sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen. 

Leggingsit ovat lunastaneet paikkansa meidän jokaisen vaatekaapista. Oli kyse sitten vapaa-ajan kotoilusta, tunikan alle tarvittavista leggingseistä tai vaikka sporttisemmasta vaihtoehdosta, on leggingseillä oma paikkansa arjessamme. Valikoimistamme löydät perusvaihtoehtojen lisäksi tyylikkäimmät uutuudet vuodenaikojen mukaan tyyliteltyinä. Leggingsit ja vaikkapa collegemekko ovat lyömätön yhdistelmä vapaa-ajan kotoiluun.

Niin jerseyhousuissa, kuin leggingseissäkin yhdistyvät ennen kaikkea monipuolisuus ja käyttömukavuus – ihana materiaali yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja käytännöllisyyteen tekevät näistä housuista monen suosikin. Arjessa helppohoitoinen jerseyhousu on monen luottokaveri työssä, vapaa-ajalla ihastuttaa materiaalin keveys ja monipuolisuus, juhlassa taas yhdistettävyys muiden tuotteiden kanssa kokonaisuudeksi. Etsit sitten siistiä housua arkeen, rentoa menohousua vapaa-ajalle tai tyyliä juhlaan, suosittelemme sovittamaan.