MIESTEN PLUS SIZE -VAATTEET

Miesten Plus Size -vaatteet

Miesten pluskoon vaatteet ovat saavuttaneet oman asemansa tuotevalikoimastamme. Valikoima on todella monipuolista ja se onkin arjessa läsnä meille jokaiselle joka päivä. Vaatteet kertovat kantajastaan paljon ja vaikuttavat siihen minkälaisen vaikutelman annamme itsestämme ihan ensimmäiseksi uuden ihmisen tavatessamme. Vaatteissa tarjontaa on todella paljon ja oman tyylin valitseminen onkin joskus haastavaa. Tälle sivulle olemme koonneet koko miesten pluskoon vaatteiden valikoimamme, jossa miesten muoti pääsee hyvin esille. Olipa etsinnässä lämmin takki tai rento collegepusero, monipuolisesta valikoimastamme löytyy varmasti mieleinen vaate ja asukokonaisuus ihan jokaiselle. Nykyään halutaan panostaa mukavuuden lisäksi ehkä myös ekologiseen muotiin. Tätä varten olemme luoneet sivuillemme Ekologinen muoti -sivun, minkä alta löydät eri tuotemerkkien tuotteet, joissa on käytetty muun muassa kierrätettyjä materiaaleja.

Miesten pluskoon vaatteet – muotia arkeen ja juhlaan

Pluskoon vaatteita löydät muun muassa merkiltä All Size

Urheilullisuus ja rentous vaatteissa on noussut yhä enemmän esille. Tänä päivänä halutaan pukeutua rennosti ja mukavasti. Onneksi myös monet suositut merkkibrändit ovat tajunneet tämän ja tuoneet markkinoille paljon erilaisia collegevaatteita. Valikoimastamme löytyy Calvin KleininSuperdryn sekä Tommy Hilfigerin rentoja collegepaitoja sekä housuja rentoon arkeen, viikonloppuun sekä urheiluun. Sporttista vaatetta, oli se sitten collegepaita tai -housut, yhdistetään nykyään myös juhlavimpien vaatteiden kanssa. Näin saadaan hauska ja vähän erilainen yhdistelmä arkeen ja miksei vähän juhlavampaankin tilaisuuteen.

Töissä ja vapaa-aikana on kiva pukeutua rentoihin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin. Arkivaatteina toimivat yleensä, rento trikoopaita, neule tai kauluspaita. Olipa yläosa mikä tahansa, se tarvitsee parikseen hyvin istuvan alaosan. Housuja on moneen lähtöön, mutta farkut ovat tänä päivänä se suosituin alaosa. Eikä ihme! Ne toimivat niin juhlavammassa menossa kuin arjessakin. Hyvin istuvat farkut kuuluvatkin kaikille ja onneksi housumalleja on joka lähtöön. Jokainen löytää varmasti ne omat lempparihousut!

Miesten juhlavaatteet

Juhlavaatetus, niin kuin moni muukin asia muodissa, on myös muuttunut vuosien varrella vähän hillitympään ja arkisempaan suuntaan. Nykyään halutaan ostaa monikäyttöisiä vaatteita juhlaan, mitkä sopivat myös arkeen. Turon valikoima on täynnä toinen toistaan tyylikkäimpiä tuotteita, joihin kannattaakin tutustua. Koko pukuvalikoimaan pääsee tutustumaan tästä.