ALE Puvut ja Blazerit

Ale puvut ja blazerit tekevät asusta skarpin – edullisesti!

Arkena saa pukeutua rennosti mutta on myös miehiä, jotka tarvitsevat siistimpää vaatetusta töissä ja haluavat pukeutua myös vapaalla siistimmin. Ale puvut ja blazerit tekevät asusta skarpin. Tämä niin kutsuttu Smart Casual -look on nykyään todella suosittu pukeutumistyyli. Smart Casual tarkoittaa rentoa mutta siistiä pukeutumista, mihin kuuluu tyylikkäät kauluspaidat kuin chinotkin. Eikä unohdeta ale blazereitä! Tämä tyylisuunta on siitä mielekäs, että sen kanssa pärjää niin töissä kuin viikonlopun riennoissa. Valikoimastamme löytyy tyylikkäitä chinoja ja suoria housuja useammalta merkiltä. Tutustu housuvalikoimaamme tästä. Miesten kauluspaidat ja tyylikkäät blazerit ovat myös osa tätä tyylikästä Smart Casual -tyyliä. Turon valikoimastamme löytyy mahtavia tuotteita tyylikkääseen arki- , työ- sekä juhlapukeutumiseen.

Puku tekee miehen

Olet varmaan kuullut sanonnan “puku tekee miehen”? Hyvin istuva puku antaa ryhtiä kantajansa olemukseen ja habitukseen! Ei olekaan väärin sanoa, että puvut ja blazerit ovat miehen tärkeimpiä ostoksia. Muotitalo Lehdon laajasta, laadukkaista puvuista, blazereista sekä pukuliiveistä koostuvasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinun silmää miellyttäviä vaihtoehtoja ja ideoita sinun pukeutumiseesi. Onko sinulla juhlat tiedossa? Puku tarvitsee kaverikseen istuvan kauluspaidan ja näyttävillä solmioilla sekä ruseteilla viimeistelet kokonaisuuden.

Miehiä ja pukuja on monenmallisia! Siksi Muotitalo Lehdollakin on pukuja tarjolla slim fit – mitoituksella, normaalilla -mitoituksella sekä väljemmällä D-mitoituksella. Valikoimamme tarjoaa uusia, keveitä sävyjä trendikkäistä puvuista ja blazereistä. Blazerillä on oma paikkansa miesten vaatekaapissa ja osana pukeutumista. Blazer toimii mainiosti osana rentoa, mutta ennenkaikkea siistiä pukeutumista. Yhdistä blazerin kanssa farkut tai chinot, heitä blazerin alle neule tai t-paita niin tuot asuun oman tyylisi!

Mitä kuluu sujauttaa jalkaan kun pukeutuu pukuun? Klassisin valinta, jolla ei voi mennä pieleen, on pukukengät! Pukukenkienkin kanssa voi hieman leikitellä! Haluatko tuoda hiukan sporttisuutta ja rentoutta pukeutumiseen? Tilanteen niin salliessa voit pukea jalkaasi raikkaat valkoiset tennarit. Muotitalo Lehdon valikoimista löydät sekä pukukengät, sekä raikkaat tennarit usealta merkiltä. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä. Tällä hetkellä päähineet ovat suosittuja ja niillä maustaakin pukeutumista kivasti bohompaan suuntaan. Kokeile ja yhdistele rohkeasti. Hattu- ja päähine valikoimaamme pääset tutustumaan tästä.