Koti ja sisustus

Kodinsisustus on tärkeä osa arkea ja viihtyvyyttä. Laadukkaat sisustustuotteet viimeistelevät kodin ja piristävät niin arkea, kuin juhlaakin. Kylpyhuoneen sisustus on helppoa esimerkiksi laadukkaiden pyyhkeiden avulla. Pienillä yksityiskohdilla saat piristettyä kodin ilmettä. Ekologisuus ja murretut luonnonvärit nostavat päätään myös sisustuksessa. Orgaaniset materiaalit ovat olennainen osa laadukkaiden tuotteiden perustaa. Klassiset värit ja ilme takaavat tuotteiden ilostuttavan kuluttajaa pitkään. Pienet yksityiskohdat ratkaisevat paljon, kun kyse on kodin ilmeen viimeistelystä. Laadukkaat sisustustuotteet ovat ihania niin itselle, kuin lahjaksikin. Koti ja sisustus ovat yhä enemmän, kuin vain osa arkea – kodinsisustus on monelle harrastus, joka ilostuttaa ja antaa energiaa; kotiin halutaan panostaa. Tutustu kodinsisustustuotteiden lisäksi myös GANTin muihin tuotteisiin.

GANT on kansainvälinen, vuonna 1949, perustettu vaatemerkki valmistaa miehille ja naisille rentoja sekä tyylikkäitä vaatteita. Tämän brändin tuotteet ovat ajattomia klassikoita, mitkä kestävät vuodesta toiseen. Valikoimasta löydät niin rennot collegepuserot kuin tyylikkäät kangaspaidatkin. Gantin kaikki tuotteet ovat tarkasti viimeisteltyjä.

Laadukkaat Makian tuotteet täydentävät kokonaisuutta. Valikoimistamme löydät ihanat muumiaiheiset tuotteet, kuten retkipullot ja emalimukit. Kodinsisustus viimeistellään kauniilla yksityiskohdilla ja mikä olisikaan ihanampaa, kuin tarjota vieraille kahvia tyylikkäistä tuotteista, joissa on tarina mukana. Muumituotteet sopivat loistavasti myös retkeilyyn ja ulkoiluun ja kulkevat mukanasi vapaa-ajan vietossa.

Makia on kotimainen merkki, joka on noussut suureen suosioon laadukkaiden ja trendikkäiden tuotteiden myötä. Makia tekee myös yhteistyötä tunnettujen henkilöiden, taiteilijoiden ja yritysten kanssa. Makian tuotteissa yhdistyy trendikkyys, laadukkuus ja näyttävyys.

Mihin sinä haluat panostaa arjessa? Onko koti sinulle se paikka, jossa rentoudutaan ja rauhoitutaan työpäivän jälkeen ja vietetään vapaa-aikaan perheen ja ystävien kanssa. Monelle kodinsisustus on rakas harrastus, joka kestää läpi elämän. Kotiin ja sisustukseen halutaan panostaa ja laadukkailta tuotteilta halutaan kestävyyttä ja sitä, että ne kestävät aikaa.

Silloin, kun haluat vain hemmotella itseäsi tai haluat panostaa koko perheen arkeen ja vapaa-aikaan, löydät valikoimistamme valitut ja laadukkaat kodin-, ja sisustustuotteet. Tutustu tarkemmin tähän kategoriaan ja ihastut taatusti. Kun haluat antaa ystävälle tai läheiselle laadukkaan lahjan, löydät silloinkin hyviä vaihtoehtoja tämän kategorian tuotteista.